Arkadaşlar. Sıfır i 20 aldım benzinli. Araca alışmaya çalışıyorum. Bir nevi rodajı birlikte yapıyoruz aracı park ettikten sonra kaputun sag ve sol tarafında tekerleğin üstü çamurluk kısmı aşırı sıcak oluyor. Bu normalmidir acaba? Zamanla kaybolurmu. Az önce benim ufaklıkta çok sıcak diyince birde forum ahalisine sormak istedim. SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Normaldir hocam, aracın hararet göstergesi normal seyirinde olduğu sürece asla korkmayın. Havalar ısındı, yol yapınca motor da ısınıyor o da kaputu çamurluğu ısıtıyor. Normal yani. Ben dikkat etmemiştim yarın sabah yol yaptıktan sonra bakayım benimkine de Sent from my iPhone using Tapatalk
Kaputun altında yalıtım var ise sıcaklığı kaputa daha az verir.Kaputun sağ ve sol kısmı aşırı sıcak oluyor yazdığınıza göre kaput yalıtımına denk gelmeyen kısımlar fazla ısınıyor olabilir.
Bugün tekrar bir bakayım tam olarak ısı nerden kaynaklanıyor... SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Jantlarda ısınma yok.. ama bugün tekrar kontrol ettim yol sonunda ama aşırı ısınma olmadı. Sanırım yeni olmasından kaynaklanıyor olabilir bakalım zamanla takip ederim.. SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi