Merhaba arkadaşlar, Kaput koruma filmi yaptırmayı düşünüyorum ister istemez çizik taş vs oluşmasın araçta diye. Daha önce yaptıran var mı ne kadar yararlı yada sakıncalı ? Teşekkür ederim şimdiden.
Konya yolu kolumanin işini yapan arkadaşım yaptırmıştı aldigim tum arabalara yaptiririm bir kere aracimin on camurluguna surttuler film korumustu bir kerede eşimin aracina bisey firlatmislar ondada bişey olmamisti Yarim yaptirma tam boy yaptir cok memnun kalirsin
Yıllar sonra sökülürken boyada hasar bırakabilir, yapılan yüzey fabrikasyon boya değilse bu hasar ihtimali ciddi derecede artar. Sökülse de bıraktığı yapışkan izlerini temizlemek sanıldığından zor olabilir. Bmw 4 serisinden bikez sökmüştüm kaput filmi, araç orjinaldi ve sorunsuz söküldü ancak kalıntılarını temizlemek bir hayli uğraştırmıştı(bu sırada kaputu da çizmemeye özen göstermeli). Kaliteli marka yaptırıp aracın kar/güneş görme yoğunluğuna göre 2 yıl veya üzeri sürelerde yenilenmesini öneriyorlar diye duymuştum.
Teşekkür ederim bilgilendirmeleriniz için. Antalya'da yaşıyorum o öldürücü sıcaklar belki zarar verebilir riske girmeye değer mi bi yapan firma ilede iletişime geçmek iyi olacak gibi.