benim öğrenmek istediğim kaputu boyamak istemiyorum ama farklı bir görüntü sağlamak için hani kaput korumalar gibi kaputu kaplayacak bişey düşünüyorum acaba bunu yapabilir miyim?
kaputa folyodan film çekiyorlar. reklamcılarda bu filmden bulabilirsiniz. farklı renge boyatmak hem masraflı olur hem de trafik polisleri ve muayene ile sorun yaşarsınız.
yani bu filmden haha farklı bir şey olmalı istediğinde çıkarabilmeli tekrar kendin takabilmelisin buna benzer bişey arıyorum piyasada
Sanayi sitelerinde araçlara istenildiği gibi maske(südyen) dikiliyor.Ön kaputu komple kaplıyacak şekilde diktirebilirsiniz. Seyyar olduğu için kullanışlı olur.İstediğin zaman çıkartırsın
sakın kaputunu boyatma, ayrıca folyoda çektirme, neden dersen, folyo güneşten çatlıyor ve bir yıl sonra kaputun üzeri acayip çirkinleşiyor. ve bu kezde sökmek için uğraşırken çiziliyor. benim eski bir aracımda vardı(aldığım kişi çizikleri kapasın diye yaptırmış) zamanla çatladı (bana yeni yaptırdım demişti) ve kaputu yeniden boyatmak zorunda kaldık. (geçen yıl 150 tl vermiştim boyatmaya)