Arkadaşlar geçen hafta Erdek e gittim,orda da sitelerin olduğu açık bir alana arabayı parkettim.Parkettiğim yerde park için bir sürü yer mevcuttu,benim gibi çeken birkaç arabada vardı.Amma velakin şerefsizin teki arabanın sol kapısına yumruk atıp gitmiş.Tahminim 5 cm boyutunda kaportada göçük oluşmuş. Kasko olduğundan hasarsızlığı bozmadan düzeltilmesi içinAuto-King e gittim ve nasıl halledebileceklerini sordum. Bana alan büyük, düzeltiriz ama 6 düzeltme hakkından 3 ünü alırız dediler. Hiç Autoking e benzer durum için giden oldu mu ? 6 haktan 3 ünü alma hakları var mı ? Hiç auto king e giden oldu mu? tavsiye edermisiniz ?
elinizdeki kasko kitabına bakın.orada yazar haklarınız.kitapla gidin ve öyle şart koşamayacaklarını söyleyin.
Zaten laubali davrandılar , fazla hoşuma gitmedi tavırları. Adam gibi bir randevu bile vermediler. Kasko kitapçığını okudum, onda mini onarım hizmetinden faydalanmaya sınır konulmamış. İlk tel açyık 4 hakkınız var dediler, oraya gittik 6 hakkınız var dediler o da enterasan bir durum zaten. Bu arada kasko anadolu sigorta, dışardan vakumla düzeltme yapan yerlerden tavsiye edilen bir yer olursa oraya gitmeyi düşünüyorum.
öncelikle geçmiş olsun, hak alma olayına gelince 1 hak kaç cm²lik alana denk geliyormuş ki 3 hak alabilsinler. bence autoking in çağrı merkezini veya genel müdürlüğünü arayıp konuyu danışın tatmin olmazsanız kasko firmanızı arayarak bilgi alın...
Bende gitmiştim daha önceden dediğiniz gibi adamlar çok laubaliler. En ufak bahane ile mini onarım hakkınızı yemeye çalışıyorlar. Ayrıca benim cam çıtamı kırmışlardı çok özensiz iş yapıyorlar. Tavsiye etmem
belli cm hakkınız var her seferde kullanabileceğiniz, kaç cm e denk geliyorsa o kadarını alırlar normal... ben bir kaç defa gittim çok profesyoneller...
Anadolu Sigortanın internetten Auto king sözleşmesini okudum, boyasız kaporta göçük giderme de Boyas›z Kaporta Göçük Düzeltme (PDR) • Boyan›n zarar görmedi¤i 5 cm çapa kadar kaporta göçükleri • Boyan›n zarar görmedi¤i ve Auto King taraf›ndan teknik olarak onar›labilir bulunan 5 cm’yi aflan kaporta göçükleri 8 adet/y›l Konmuş, neden 6 dediler anlamadım. Ayrıca 5 cm yi aşsa bile onarılabiliyosa alma hakları yok, anlaşmaları yazdığım şekildeymiş