Merhaba arkadaşlar daha öncede bir kaç kere olmuştu sonra düzeldi anahtardan otomatik olarak kapılar kilitlenmiyor anahtar üzerinde kırmızı ışık yanıyor ve arabanın lambaları açılıyor gibi lambaları yanıyor ama ne kitliyor ne açıyor şuan manuel kullanıyorum acaba kilit motorunda ne bilim başka birşey demi sorun var yoksa kumanda pili zayıf diye yapar mı ?
Hazır konuyu bulmuşken benimde sorum olucak era 1.5 aracımin kumandasinda sıkıntı var heralde kapıları zor kitleyip açıyor bazen tek basista açılıp geri kapatabiliyorum bazende 5 10 kere basmam gerekiyor sıkıntı ne olabilir ? Acaba kumanda içerisindeki pil den mi kaynakkanıyor
Arabaya sinyal gönderip göndermediği önemli. Anahtar üzerindeki ışık yanıyor mu. Yanmiyorsa pil bitik veya butonda temassızlık var.
,suan evde baktım anahtar üzerindeki ısıga bazen yanıyor bazen yanmıyor sanırsam temassızlık var. nasıl cozebilirim. birde şöyle bir düşüncem var sustalı anahtar olayı. http://urun.n11.com/oem-yedek-parca...VzL3tCh1qOQxXEAQYASABEgInt_D_BwE&gclsrc=aw.ds şöyle birşey yaptırıyım diyorum hazır kumanda arızalı ıken kumanda icerisindeki devreyi alıp buna aktarsam ham anahtarıda anahtarcıda yaptırsam araba calısır dimi ?
Anahtar üzerinde kırmızı ışık yanıyor. araba sinyal gönderiyor ama boşa gönderiyor normalde şık şık diye açılma kapama sesi gelir şimdi gelmiyor açmıyor kapamıyor yani.