merhaba sayın hyundaiclub ailesi . Benim aracımın kapısının sert plastikleri çizilmiş ve aracı ne kadar temizlesemde çizik plastiklerden dolayı kötü görünüm oluyor . Bunun çözümü var mı . Plastik parçaları değiştirmeden uygulanabilecek yöntem var mı ? ( plastik parça dediğim kapı hoparlörünün olduğu plastikler , kapının eşiğindeki plastikler . ) araç 1997 hyundai accent namı değer çilli yumurta .
benimde 2011 i 20 var gecen bir arkadasa sordum kapıdaki çekme kolu çevresindeki boyalar kullanmaya baglı tırnak çizikleri vardı "plasti dip" diye soyulabilir sprey boyadan bahsetti kafama yattı yakın zamanda alıp uygulamayı düsünüyorum netten bir bak incele eger kafana yatarsa bir dene derim baktın kafana yatmadı soyulabilir zaten geri sökersin
Bana da bir arkadaş akıl verdi ama henüz uygulamadım. Aksesuarcılarda cam filmi veya folyo çekerken kullandıkları ısıtıcı (saç kurutma makinasına benzer) ile uzaktan hızlıca tut (sağa sola gezdir) sonra elinde çiziklerin üzerinden geç düzelir dedi. Ben makinayla yapmadım ama hafif çizik vardı. çakmakla hafif hafif ısıtıp elimle düzelterek bir kısım ince çizikli yerleri düzelttim.