Arkadaşlar 98 yumurta kasa accentimin kapı kilitleme otomatigi çalışmıyordu bende söküp degiştirmeye karar verdim. Kapı döşemesini söktüm ama kapının üzerinde üç tane yıldız vida var bir türlü sökülmüyor wd 40 sıktım içten dıştan sıktım büyük ihtimal yerine ulaşmıyor olmuyor olmuyor nerede ve kime söktürebilirim kaportacıya gidip üç vida sök demekte garip geliyor vidalar kaynamış sanki daha önce söken varsa farklı bir yöntemi olan varsa tavsiyelere açıgım
Bazen wd 40 ı sıkıp uzun süre beklemek ( 1 gece ) fayda verebiliyor . Hatta bir kaç gün deneyin bunu . Eski arabamın silecek kollarını boyamak için sökerken başıma gelmişti .
KAfaları sağlamsa tornavida sapı da geniş olmayıp ele iyi oturmuyorsa işiniz zor, çok yaygın bir ölçüdeyse bir tornavidayı feda edip L şeklinde bükün veya bir parça demire kaynatın, bijon anahtarı mantığında. Sap uzayınca vereceğiniz tork artacak rahatça sökeceğinize inanıyorum.
Vidanın üzerine vurmak bazen işe yaratabiliyor. Çok sert olmamak üzere, vidaya ve etrafa zarar vermeden tıklatıp açtığım olmuştu. Biraz sabırlı olmak gerekiyor. Tornavida tam oturmuyor ise kafasının bozulması da mümkün.
kilit motorunu şarjlı tornavida ile sıkmışlarsa bazen sac malzeme bırakmıyor. eğer ortada bir paslanma varsa, o paslanmanın üzerine kola dökün biraz. bir süre bekleyince pas çözülür. tornavidanın ucu bozuksa işiniz zor.