Arkadaşlar Merhaba Aracımın sol arka kapısını çıtası düştü bazı parçaları da kırılmış. Daha önceki sahibinde kapıya çarpılmış kaportacıda işi başdan sağma yapmış. Fotoğraflara bakarsanız görürsünüz. Çıtayı araca yapıştırmak için dayson mastik aldım acaba işimi görür mü? Kırılan parçaları japonla yapıştırıp daysonlada kapıya monte etmeyi düşünüyorum. Sizce nasıl yapılmalı?[/URL][/IMG][/URL][/IMG][/URL][/IMG]
Dayson la zamp gbi olur daha cikmaz yapistici gelcek yuzeyleri güzel ce temizleyin cekoyu komple degilde belirli araliklarla surun yerine tutturun kagit bantla sabitleyin kuruyunca sokersniz
Bence otür yapıstiricilar kullanmayin cıft taraflı bant rn iyi çöźumdür zira kücük bir hasar durumunga sokup boyamansı kolaylığından da bant iyidir silimon ve mastik sökumu ćok zor. Samsung Note3 Tapatalk pro.
Çift taraflı bant da çok işe yaramadı denedim. Su felan girdiği için gevşiyor. Çektim mastiği az önce baktım taş gibi olmuş. Kazadan da Allah korusun.
Iyi bir cift tarafli bantın işe yaramaması mumkün değil bir seyleri yanlış yapmışsın demekki ama iş işten geçmiş zaten Samsung Note3 Tapatalk pro.