Arkadaşlar 97 accent (1.3) aracimin on ve arka hoparlörlerini degistiricem ama kapi iç dosemelerini bir turlu sokemedim ayrica arka hoparlorleride degistirmeyi dusunuyorum bunuda arka koltuklari ne yaptiysam onuda sokemedim yardimci olucak arkadas tarif ederim sevinirim
Ön kapıyı sokmek biraz ugrastirir. Ama kolay kaşık elcek içinde 1 civata el tutacağında 2 adet yıldız civata en zoru manuel cam ise cam kolunun içinde kelepçe var onu 2 tanr ince yıldız tornavidayla actırıp kolu sokmen gerekir en zoru bu. Sonra kapı kilit direğinin sapkasi acilir saat yönünde çevir açılır bunlar bitince klipsler kaldı. Onlar da çektikce gelir ama sert çekme kapı döşeme mdfsini patlatirsin. Acinca hoparlör ve bağlantıları ortadadır. Takmak da tam tersi.
Cam acma kolunu bir turlu sokemedim detayli bir video felan varmi acaba veya anlatim Kol uzerinde vida veya sekman gibi bir seyde goremedim
cam kolunun arasında ince düz tornavida sok sekman görüceksin o sekmanı aşağı bastır yere düşünce kol çıkar arkayı ise önce oturma yerini sök onun için oturma yerinin bi başında bi sonunda siyah bi yer var basmak için onları tek tek basılı tutup koltuğu yukarı çek o çıkınca dayanma yerinide hemen altında 12lik civatalar var 3 tane onları sök koltuğu yukarı kastır çıkar ardından panzotun 4 klipsini görüceksin onları çıkar ordan panzota asıl çıkıcaktır
Cam kolunun içinde bir sekman var. Onu yarım ay şeklinde. Alttan onu tornavidayla ittirirerek çıkarırsanız kol gelecektir. Ama o sekman bazen ugraştırır.
Sagolun arkadaslar sayenizde soktum on hoparlörleri degistirdim gayet guzel oldu Bir sıkıntım kaldi o da arka hoparlör degisecek koltuklari sokebilirsem gerisi gelicecek bu (oturma yerinin bi başında bi sonunda siyah bi yer var basmak için) diye tarif ettiginiz yeri bir turlu bulamadim