Merhabalar, Bende yalıtım yapmayı düşünüyorum. Btm polpan ve würth'e ait bazı ürünler buldum. Ama çok pahalılar siz nasıl bir malzeme kullanacak sınız? bir de maliyetini rica etsem?
HAfta sonu arka kapıdan gelen cızırtıyı önlemek için arka kapı panzulotunu söktüm ayrıca ön cam otomatik sıkışıyordu bir de ona el atayım diye onu da söktüm yağladım. 2000 accent de 1- 4 adet sanıyorum görünür vidalar var bunları sökelim. Bir tane de açmasapında var bunu görmek lazım. 2- Kapı kolunda 2 adet saklı (plastik kapakları var) bunları sökelim 3- Geçmeli plastik başlıklar var 4-5 tane var. bunları da boyaya zarar vermeden tornavida ile sökmeli. En zor adımlardan birisi. 4- Kapı açmasapını sökelim. en zor adım bu. zorlayabiliyor. kapı metaline geçmeli 3 noktadan geçiyo. Panzulotu kapı kolundan tutup çekip motora doğru iktirmek lazım. 5- Yukarı doğru kaldırıldığında çıkacak. Plastik bir koruma var. Silikon ile yapıştırılmış bunu söküp uygulamanızı yapabilirsiniz. Bu arada ben de merak ettim nasıl bir uygulama bu ses yalıtımı. Fiyat nedir ? Köpük müdür bu ? Düzenleyen : ibrahimulgur