Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

kapı döşemesi nasıl sökülüyor

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda puslu tarafından 26 Eylül 2009 tarihinde açılan konu

1. puslu

puslu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kapıya ses yalıtımıyapıcam ancak nasıl dösemenin sokuldugunu bilmiyorum

2. algan75

algan75 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    MURAT ALGAN
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    Merhabalar,

Bende yalıtım yapmayı düşünüyorum. Btm polpan ve würth'e ait bazı ürünler buldum. Ama çok pahalılar siz nasıl bir malzeme kullanacak sınız? bir de maliyetini rica etsem?

3. ibrahimulgur

ibrahimulgur Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    HAfta sonu arka kapıdan gelen cızırtıyı önlemek için arka kapı panzulotunu söktüm ayrıca ön cam otomatik sıkışıyordu bir de ona el atayım diye onu da söktüm yağladım. 2000 accent de
    1- 4 adet sanıyorum görünür vidalar var bunları sökelim. Bir tane de açmasapında var bunu görmek lazım.
    2- Kapı kolunda 2 adet saklı (plastik kapakları var) bunları sökelim
    3- Geçmeli plastik başlıklar var 4-5 tane var. bunları da boyaya zarar vermeden tornavida ile sökmeli. En zor adımlardan birisi.

4- Kapı açmasapını sökelim. en zor adım bu. zorlayabiliyor. kapı metaline geçmeli 3 noktadan geçiyo. Panzulotu kapı kolundan tutup çekip motora doğru iktirmek lazım. 5- Yukarı doğru kaldırıldığında çıkacak. Plastik bir koruma var. Silikon ile yapıştırılmış bunu söküp uygulamanızı yapabilirsiniz.

Bu arada ben de merak ettim nasıl bir uygulama bu ses yalıtımı. Fiyat nedir ? Köpük müdür bu ?

Düzenleyen : ibrahimulgur

4. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    Bende merak ettim bu olayı, nasıl bir malzeme ile sağlayacaksınız ses yalıtımını

Bu Sayfayı Paylaş