Arkadaşlar yapım aşamalarını çekemedim kusura bakmayın fikir almak isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim
Alttaki kumaşı sökmedim hocam birde gerdirme konusunda fazla gerdirince döşemenin arkasından kaçıyor bildiğim tel zımba ile arkadan sabitledim haliyle zımba ince oldğu için yırtılıp kendini birakıyor.Fotolarda kapı çıtalarında da carbon var zamanla pul pul soyulmaya başlamıştı artan carbon ile oralarıda kaplayp temize çıkardım.Yorum için teşekkürler.
karbon kaplama güzel olmuş da deriyi beğenmedim.. tek renk olması boğmuş arabayı.. keşke orjinaliyle kalsaymış..
güzel olmuş bende kumaşın üzerine karbon yapmıştım ama karbon sıcağı yedikçe bırakıyor şimdilik bıraktığı yerleri yapıştırdım duruyor bakalım. deriyi farklı bir renk koysak nasıl olur diye düşündüm bir an
Siyah favori rengimdir ve sadelikten hoşlanırım ama bu siyah karbon ve siyah deri yüzünden bu yaz arabanın içinde ne çektiğimi bir ben biliyorum birde Allah=) o yüzden yapacak yada yapmayı düşünen arkadaş varsa eğer mümküns açık renk tercih edin özelikle benimki gibi klimasız bir araca sahipseniz=)
Pratik bilgi olarak , bu derinin altına 2 cm kalınlığında sünger koyun onun altına tekrar kumaş. süngeri tost yaparak eşit aralıklarla istenilen desen şeklinde dikiş makinasından geççirilirse mesela baklava seklinde kapı döşemesi olabilir. normalde de oyle yapıyorlar galıba.