eramın sürücü kapı camı yarım veya yarıya yakın açıkken kapıyı kapattığımda , camdan bir çat diye ses geliyor.yolcu kapısında denedim yok.sadece ön sol kapıda var.sanki fitil yokmuş veya yetersizmiş gibi şaklıyor.servise gittim.randevu aldım.arabayı alıp götürdüler yarım saat sonra getirdiler.tamam dediler.baktım aynı.tekrar götürdüler.tekrar getirdiler.yine baktım aynı.(!!)efendim, bu cam büyük oluyormuş bu modelde ve ondan kapanınca bir çarpma sesi yapabiliyormuş(?) peki yolcu tarafındaki cam küçük mü imişte onda sesyokmuş(?) Daha işin başındayız 1500 km yaptım henüz bunlarla karşı karşıya şimdiden gelmeyeyim dedim.ve ayrıldım. dört beş gündür bu ses her kapıyı kapattığımda (cam açıksa tabii) beni daha çok rahatsız etmeye başladıhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley7.gifelden düşme değilki bu araba sinir oldum yani.çarşamba gününe kadar biraz yoğunum sonra tekrar gidip servis ve plaza müdürü ile mi konuşsam yoksa bu pencereyi hiç açmasam ve bu sesi duymasam mı?? N e dersiniz ey forum dostları ???
Müşteri hizmetlerini ara sorunu anlat bence.....(yani ben olsam öyle yapardım)Hatta şikayetvar'a yaz o zaman belki ilgilenen olur....