2011 model hyundai elantra aracıma kapı altı lazer logo aldım montajını sorunsuz yaptım ancak kablolarını tam olarak nereye bağlayacağım konusunda bilgim yok.Bana bu konuda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
tavan aydınlatmasının kablolarından tetik alacaksınız bende 2 hafta önce eraya ayak aydınlatması yapmıştım tavana giden kablolar sol direkten geçiyor sol trimi söküp paralel almıştım sende o kabloları bulup bağlayacaksın herhalde sendede aynı yerlerden geçiyordur o kablo ama senin araç daha elektronik olduğu için daha dikkatli olman gerekir. daha sonra kapıları açtığında tavan lambasıyanacağı için paralel bağlayacağın kapı logolarıda yanacak kapıları kapattığında söncektir
Ben montaji yakaprken kapi icinde aydinlatma oldugu icin oradan almistim. Siz cihan arkadasin dedigi gibi tavana giden kablodan alabilirsiniz fakat bunun bir kac kotu yani var. Ilk olarak cam kenari direginden tavana giden kabloyu bulmalisin. 3 kablo olmasi gerek Şase ve iki uc birisi kapi acilinca yanan lamba icin digeri istedigimizde lambayi yakabilmek icin. Sonrasinda bu hatti hem sag hem sol kapiya baglamaniz lazim. Yani gogus altindan bir yerlerden kablo cekmelisin. En kotusude bir kapi acilinca iki kapi logosuda yanacak. Siz gormesenizde yanacak. Arka kapilar acilsa dahi.
Bende accentblue ya logo almak istiyorum ama nerden temin edebilirim ve fiyatlari nerde acabs Teşekkürler
Sahibinden de bolca mevcut. Ben xenonmercek isimli kullanicidan 2 takim aldim sorunsuz en son 60 tl oldu zam geldi. HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
ayak aydınlatması dedıgınız kapının kapandıgı yerden bahsedıyosunuz dımı ne kadara aldıgınızı merak ettmde
yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim. tavan aydınlatmasına giden kablo benimde aklıma geldi ancak hangi kablo ne renktir daha önce taktıran varsa bilebilir diye düşündüm. Ölçü aletiyle tespit edilebilir sanırım biraz uğraş gerekecek. bu arada lazer logoyu sahibinden com. dan aldım 1 takım 2 ad. 46 tl ye geldi 5 tl de kargo ücreti. kalite görünüşte iyi gibi dış kaplaması metal 7watt ışık gücü
bende 2 gün önce hyundai logolu lazer aydınlatma aldım ama yapıştırmalı delinen cinsten değil bende aydınlatmasını kapıdaki yanan kırmızı ışıktan aldım kapı açılınca yanıyor kapanınca otomatik sönüyor size tavsiyem matkapla delineni değil yapıştırmalı olandan alın
Bugun bi tane istege gore ozel yapilanini gordum istediginizin yansimasi daha guzel olur herkeste olmucak birsey olmasi daha iyi olur bence HTC One cihazımdan gönderildi
yok kardeşim ön konsol ve ön koltuk altlarına günışığı şerit ledlerini kullanarak yaptım kapılarada yapacak olsam hazır almam oralara da kendim orjinal birşey yaparım ama vakit darlığı çekiyorum iki haftada 1 pazarım var tatil olarak