mercedes clk da gördüm arkadaş led aydınlatma yapmış.kapı açılınca gece güzel bir görünüm oluyor ve ayak basacagın yeri iyi aydınlatıyor.bende yaptırmayı düsünüyorum ama elektrik donanımı garanti kapsamından çıkarmı onu merak ediyorum .
burda denediler kapıdaki reflektörün altında ampul yeri ve tesisat yok kapı swichine bağlamanız gerekiyor onun yerine kapıın altına şerit led öneriyolar
bu işi yapan bariz yerler yoktur. malzemeyi alırsınız, el becerisi düzgün bir elektrikçiye gidip derdinizi anlatırsınız, onlar yaparlar. veya önce elektrikçiye gidin o size led veya ne kullanacaksanız takılacağı yere göre öneride bulunur.
Ben geçen akşam getzde gördüm.Kapıların hemen alt kısmından dışarıya doğru bir ışık hüzmesi vardı.Sanırım kapıların altında led uygulaması yapmış.Resim çekecektim vakit yoktu.Bence çok hoş olmuştu
emrenin (legion)arabada var abi güzel duruyor. bende sadece ayak aydınlatması mevcut. bir ara düşündüm de öyle kaldı https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif
bizim balıkeire servisin elektrikçisi isterseniz yapıyor bi servis bulup orda anlaşsanız daha iyi olur malum aracın sök tak manuelini bilmeyen hattı geçirirken garanti dışı bırakabilir elektrik donanımını