Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Kapı Açma/kapama , Far Ve Park Kablolarını Bulma

'Getz Forum - Club' forumunda bilhan tarafından 23 Temmuz 2022 tarihinde açılan konu

1. bilhan

bilhan Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Bartu İlhan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    Arkadaşlar arabam 2010 model getz otomatik far sensörü aldım kendim monte etmek istiyorum. Yalnız otomatik kapı açma kapama kablolarını bulamadım. Far ve park kablolarının hangisi olduğundan emin değilim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
    Kapı açma/kapama kablolarının olduğu yer yada kablo hangisi?
    https://www.hizliresim.com/lpuvde5
    Resimde far ve park kabloları hangisi? Kontrol kalemini yakan kısım farları en kısık modda yakıyor. 4. ve 5. kısımda sadece kontrol kalemi ışığı yanıyor. Sanırım sadece voltaj geliyor. Sondan ikinci kısımda ise konrol kalemi yanıp sönüyor. Tam emin olmadan bağlamak istemedim
    https://www.hizliresim.com/cfvy6r1

2. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,092
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Hocam buradan fotolar üzerinden karar vermek oldukça güç , ancak benzer çalışma yapan Getz sahibi varsa belki. Tam olarak konuya hakim değilseniz yetkin bir oto elektrikçiye gidin , firen ve elektrik riskli iştir arabada.

Tapatalk kullanarak iPhone X aracılığıyla gönderildi

3. bilhan

bilhan Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Bartu İlhan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    Evet haklısınız. Çok heveslendim. Mertmod f3 far sensörü aldım. Kablolarını derleyip toplayıp ayarladım. Ne kadar arasamda internette getz için detaylı bir far sensörü montajı videosu bulamadım. Kontrol kalemi ile sürekli 12v ve kontak 12v tellerini buldum. Ancak kapı açama kapama kablolarını bulamadım. Far ve park kablolarından zaten emin değilim. Bu tür işlerle uğraşan elektrikçi bulmak zor olur diye de uğraşmak istemedim doğrusu. Ancak gitmek zorunda kalıcam sanırım.

Asel Kaan Efe bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş