Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Kapı açılmıyor,vitese zor geçiyor

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda atesbocegi tarafından 23 Eylül 2009 tarihinde açılan konu

1. atesbocegi

atesbocegi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Öncelikle herkese merhaba birkaç sorunum var arabayla ilgili.

Hyundai accent admire var bende.Sorunum ise içerdeki bagaj düğmesi çalışmıyor,sağ arka kapı içerden açılmıyor ve anahtardaki düğmeye basınca kapı kilitlenmiyor(ama açılıyor).

Bunları yaptırsam ne kadara malolur bana bilgisi olan var mı ?

Bir de araba 3 gündür bahçedeydi bugünbi yere gidecektim ama vites sanki donmuş gibiydi.Arabayı çalıştırdım,boştayken gaz falan verdim bi 5-10 dakika bekledim sonra zor da olsa vitese geçti.Bunu neden yapar? (3 gün kıpırdamadan durduğu için mi ?)

2. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Arka kapınızın çocuk kilidi açık olabilir.Ondan açılmaz.Kapıyı açın kapı kilit yerinde bir düğme olmalı onu ters istikamete getirin.Açılacaktır.Bu arada aramıza hoşgeldin.Tanışma bölümüne bekliyoruz

3. atesbocegi

atesbocegi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yok çocuk kilidi değil onu denedim.Bir arkadaşım kapı kolunun içinde bir tel var,kırılmıştır ondan lazım gibi bişey demişti ama bilemiyorum.

Hoşbulduk bu arada :).
    Düzenleyen : atesbocegi

4. Misafir

Misafir Guest

Hoş geldiniz, fiyat konusunda bir fikrim yok, kilitçiye göstermeniz gerekiyor, vites ise sanırım şanzıman yağı soğuktansertleştiği için, ısınınca geçer...

5. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    vitesin biraz sertleşmesi normal de, fazlası bir arıza belirtisi olabilir, ısındıktan sonra rahat geçiyorsa normaldir.

kilitçiler bahsettiğiniz tamiratlar için parça değiştirmeyecekse çok para almaz, bence gidip arızaları söyleyip toptan fiyat isteyin, pzarlık yapın, en fazla 40-50 işçilik almaları lazım.

Bu Sayfayı Paylaş