Öncelikle herkese merhaba birkaç sorunum var arabayla ilgili. Hyundai accent admire var bende.Sorunum ise içerdeki bagaj düğmesi çalışmıyor,sağ arka kapı içerden açılmıyor ve anahtardaki düğmeye basınca kapı kilitlenmiyor(ama açılıyor). Bunları yaptırsam ne kadara malolur bana bilgisi olan var mı ? Bir de araba 3 gündür bahçedeydi bugünbi yere gidecektim ama vites sanki donmuş gibiydi.Arabayı çalıştırdım,boştayken gaz falan verdim bi 5-10 dakika bekledim sonra zor da olsa vitese geçti.Bunu neden yapar? (3 gün kıpırdamadan durduğu için mi ?)
Arka kapınızın çocuk kilidi açık olabilir.Ondan açılmaz.Kapıyı açın kapı kilit yerinde bir düğme olmalı onu ters istikamete getirin.Açılacaktır.Bu arada aramıza hoşgeldin.Tanışma bölümüne bekliyoruz
Yok çocuk kilidi değil onu denedim.Bir arkadaşım kapı kolunun içinde bir tel var,kırılmıştır ondan lazım gibi bişey demişti ama bilemiyorum. Hoşbulduk bu arada . Düzenleyen : atesbocegi
Hoş geldiniz, fiyat konusunda bir fikrim yok, kilitçiye göstermeniz gerekiyor, vites ise sanırım şanzıman yağı soğuktansertleştiği için, ısınınca geçer...
vitesin biraz sertleşmesi normal de, fazlası bir arıza belirtisi olabilir, ısındıktan sonra rahat geçiyorsa normaldir. kilitçiler bahsettiğiniz tamiratlar için parça değiştirmeyecekse çok para almaz, bence gidip arızaları söyleyip toptan fiyat isteyin, pzarlık yapın, en fazla 40-50 işçilik almaları lazım.