selamın aleyküm benim 2006 model accnt era var dizel bun arka frenleri kanpalanı bunları diske cevirmek istyorum oluyormu yapan varmı maliyeti ne kadar tutar yaptırmya gerek varmı yani i + -eksiyi olurmu kolay gelsin hayırlı günler
Aracı satıp dört diskli araç almak daha kolay olur ve ucuz olur. Çok düşünen oldu. Yapanı ben görmedim. Olsa bile pahalı olur.
Ben hiç 131'de görmedim. Ama hacı murat 124'lerde şahit oldum. LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Murat 124 fabrika çıkışı 4 teker disktir. Onlarda da el freni sorunu oluyor maalesef. Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam ilk arabam 76 Hacı idi , arkaları kampana diye hatırlıyorum acaba yanılıyor muyum ? iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.
124 lerin bütün sistem disk. Ancak Lada olanlar var aynı 124 kasası onların arkalar kampana. Veya sizin 76 nin diferansiyeli arıza yaptı sizden önceki sahibide normal 131 difransiyeli ile değiştirmiş olabilir. Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hiç 4 teker disk araç kullanmadım ( 5. arabam) , var mı bir fark frenlemede yada bakım kolaylığı için mi 4 teker disk isteniyor acaba? iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.
60.000 kilometre de arka disk ve balataların değişimi tavsiye ediliyor. Arka tekerleri kampana ve disk araçların fren performansı bariz anlaşılıyor bence. Şimdiye kadar kampana fren olupta frenajı başarılı olan Focus 1'leri gördüm ki yinede disk frene göre daha kısa sürede şişme yapıyor. Birde Astra G'lerin frenleri iyi diyorlar. LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi