arkadaşlar merhaba bundan 5 ay önce benzin pompasını değiştirdim o günden sonra ne olduysa oldu araçta muhteşem bir benzin kokusu aracın camlarını açamıyorum kokudan yani koku dışarıdan geliyor özelliklede sol taraftan ustalar 10 kere kontrol ettiler kaçak falan yok dediler aklıma kanister geliyor acaba koku ondanmı geliyor????bu arada bizim arçlarda kanister tam olarak nerede??muhtemelen serdar bey biliyordur yerini : )
Hadi bi de kanister delik oluyormuş 5 aydır uçan benzine para vermiş oluyormuşuz.sonra da gidip o ustayı bi güzel hararetli bi şekilde aşk ile şevk ile öpüyormuşuz.Çakmakla bi kontrol edin diycem ama bunun için önce kafaya huni geçirmek lazım, çünkü sonu biraz masraflı olabilir.Eroğlu kardeşim umarım bu küçük takılmama kızmadın. Ama şaka maka belki de kanister delik, olamaz mı?
serdar bey önmü arkamı ?birde serdar bey sola dönüşlerde bu koku iyiden iyiye hissediliyor kanisterden olabilir değilmi,vede tamiri nasıl yapılır acaba? Düzenleyen : eroglu1977
valla kardeş bendede aynı sorun var çözemedim daha aynı şeylerden şikayetçiyiz https://www.hyundaiclubtr.com/forum/forum_posts.asp?TID=28978