Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Kamosonic nasıl bir markadır ?

'Ses ve Görüntü Sistemleri' forumunda emo23 tarafından 2 Ocak 2011 tarihinde açılan konu

1. emo23

emo23 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhaba<mytubeelement id="myTubeElement" desktopnotification="true" notification="true" enable="true" loop="false" hidepopup="true" autoplay="false" autobuffer="true" autoplayonbuffer="false" autoplayonbufferpercentage="42" autoplayonsmartbuffer="true" quality="default" fshd="false" enablefullscreen="true" onlynotification="false"></mytubeelement>
    H100 de kullanmak üzere bir teyp bakıyorum kendime. Sony- LG - Kenwood - Pioneer - JVC gibi markaların kalitesi tartışılmaz. İstediğim temel özellikler ; CD/DVD Çalar MP3 Çalar USB SD/MMC Girişi Direksiyon kumanda Audio/Video In
    Bunların içinde olduğu, uygun fiyatlıKamosonic Dvd Div x Player KS 4886 teyp buldum.
    Kamosonic marka hakkında hiç bir fikrim yok. Yorumlarınız ne olabilir ? Birde 2005 H100 de sürücü panelindeki orjinal hoparlörlerin çapı kaç cm dir ? Teşekkürler.

2. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    10 Cm Olmsı Lazım Kolonun

3. djkubi

djkubi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    kubilay çabuk
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    İ30 1.6 CRDİ (2007-2012) FD
    Kamasonic için kendi sınıfının en iyilerinden denebilir.

4. istanbul_çocuğu

istanbul_çocuğu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    fiyatı nedir_??

5. emo23

emo23 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    HB fiyatı 216 TL (KDV Dahil) Kargo bedava

<mytubeelement id="myTubeElement" desktopnotification="true" notification="true" enable="true" loop="false" hidepopup="true" autoplay="false" autobuffer="true" autoplayonbuffer="false" autoplayonbufferpercentage="42" autoplayonsmartbuffer="true" quality="default" fshd="false" enablefullscreen="true" onlynotification="false"></mytubeelement>

6. istanbul_çocuğu

Alınan Beğeniler:
    0
  7. coolsnake

coolsnake Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    bız oyle ses cıkarsın dıye ks-4555 almıstık teyp ustune 2 araba degıstırdık banamısın demedı. tusları falan sılındı kısa surede tek sorun oydu. tesısatada gırdı. yolda cukurda ne kesme yaptı ne bısı hala bır kenarda durur.kamasonıc ten beklemedıgım performans gosterdı.ama bazı eksıklerı vardı.mesela mp3 dosya secme yoktu 150 sarkı sıradan atıyordun. o baya sınır edıyordu

8. istanbul_çocuğu

Alınan Beğeniler:
    0
    ben teyip alırken özellikler kadar şekliylede ilgileniorumsonuçta 1 kere alınıcak bişey şahsen kamasonic te bi çok ürününe baktım ancak okadar dikkat çekici bi şekli oldunu görmedim kimse yanlış anlamasın benim kendi düşüncem bu ....

9. emo23

emo23 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sıradan, şarkı seçmeden çalma olayı kötü. markasını hatırlamadığım bir teyp kullandım zamanında. ondaki sorunda ne zaman kontak açsam ilk şarkıya dönüp çalıyordu. kontak kapatınca yada teyp i kapatınca kaldığı yeri hatırlamıyordu. her CD de ilk şarkıları ezberlemiştim.
    Bu Kamosonic Dvd Div x Player KS 4886 asıl seçme nedenim. Video in ve out özelliğinin olması. PC de DVD lere yaptığım video kayıtlarını araçta takılı olan [​IMG]
    Harward Lt 724 7 İnç Tft ye çıkış ile seyretme isteğim.

<mytubeelement id="myTubeElement" desktopnotification="true" notification="true" enable="true" loop="false" hidepopup="true" autoplay="false" autobuffer="true" autoplayonbuffer="false" autoplayonbufferpercentage="42" autoplayonsmartbuffer="true" quality="default" fshd="false" enablefullscreen="true" onlynotification="false"></mytubeelement>

10. coolsnake

coolsnake Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    bızdekı kamsonıc tede oyle mesela bı sekılde reset attı. bıttın sevdıgın sakı 50 cı sırada at at dur...mumkunse o ozellıge bakarak almanız

11. emo23

emo23 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    herkes bu görselliği düşünüyor. sorun sende değil yani. hatta ayni görsellik yanılgısı çoğu zaman bende de oluyor. İyi markalarda yeni teknoloji fiyat ile doğru orantılı. DDM lerde ise (Diğer Dandik Marka) görsellik ve teknolojiden feragat yok. Fiyatlarıda gayet uygun oluyor. Lakin kalite her zaman fiyat ile doğru orantılı oluyor. Bunu göz ardı etmemek gerekiyor.

12. istanbul_çocuğu

Alınan Beğeniler:
    0
    eğerki bnm ürünüm işine yararsa hiçbir sorunu problemi yok askere gidiceimdendolayı satıyorım fiyatıda abartı değil 150 tl istiyorum herşeyi ile wericem kutusu garantisi faturası kumandası ws...

13. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
  14. Onur-d

Onur-d Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    36
    Ad Soyad:
    Onur Dursun
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    +1000 pıoneerın 2009 modellerıde olabılır arkadan usb lı bende 5050 var 350 lıra

15. emo23

emo23 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar çok teşekkürler.<mytubeelement id="myTubeElement" desktopnotification="true" notification="true" enable="true" loop="false" hidepopup="true" autoplay="false" autobuffer="true" autoplayonbuffer="false" autoplayonbufferpercentage="42" autoplayonsmartbuffer="true" quality="default" fshd="false" enablefullscreen="true" onlynotification="false"></mytubeelement> DVD çalar ve AV giriş-çıkışın olması benim için önemli. Bu yüzdenKamosonic Dvd Div x Player KS 4886 dsu da son kararımı vermiş bulunmaktayım. İlginize tekrar çok teşekkür ederim.

16. micheal

micheal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    27
    Ad Soyad:
    Yüksel Alkan
    Kamasonic alacaksan 2 kere düşün bence.İleride sorun yaratabilir.Ben kullandım ordan biliyorum. Uygun fiyatlı Sony bulursan daha iyi olur senin için. Kamasonic biraz 2.sınıf gibi kalıyor optik gözü problem yaratabiliyor. Yinede sen bilirsinde almışken güzelini al sonuçta dünya para verecek olan sensin.

17. emo23

emo23 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    micheal
    içime kurt düşürme.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gifnazar etme kalite ile fiyat doğru orantılı. bu özelliklerde bir SONY bulunur ama fiyatlarına bakmak bile içimden gelmiyor. Şansımı deneyeceğim. Dediklerinde haklısın kesinlikle ama biz Türküz. Değil mi ?https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley17.gif

18. getz34

getz34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    389
    Ad Soyad:
    ferhat keskin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    kamosinecden bence bi cacık olmaz

19. Ogun

Ogun Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,572
    Ad Soyad:
    Ogün YILMAZ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    2 sınıf MArkalı cihazlar ile kıyaslanamayacak bir üründür.
    Pioneer in Navitech i, Goldstar ın goldmaster i, gibi benzetilmemesi gerekir.
    Çin malı olduğunu, Yerli ithalatçı firmanın orada marka bastırdığını biliyorum.

MArkalı cihazlar ile kesinlikle kıyaslanamaz. Ama 400-500 verip markalı alarak aracından çaldıracağına 150-200 verip çalınırsa "aman giderse gitsin" demek daha mantıklı sanırım.

20. emo23

emo23 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    peki siz olsanız, markadan yana tercihinizi kullansanız<mytubeelement id="myTubeElement" desktopnotification="true" notification="true" enable="true" loop="false" hidepopup="true" autoplay="false" autobuffer="true" autoplayonbuffer="false" autoplayonbufferpercentage="42" autoplayonsmartbuffer="true" quality="default" fshd="false" enablefullscreen="true" onlynotification="false" desktopnotification="true" notification="true" autoplayonbuffer="false" autoplayonbufferpercentage="42" autoplayonsmartbuffer="true" onlynotification="false"></mytubeelement>
    1. DVD/VCD film okuyan (teyp üzerinde lcd ekran olmayan) 2. AV girişi 3. AV çıkışı (harici bir ekrana bağlanarak film izleme şansı) 4. USB bellek girişli
    teyp ne tercih ederdiniz ?
    <mytubeelement id="myTubeElement"></mytubeelement>
    Düzenleyen : emo23

Bu Sayfayı Paylaş