arkadaslar acil yardım yumurta kasa 99 model ls aracım war kalorifer i actıgımda cam kısmındaki deliklerden hava gelmiyor ve ön cam sürekli buharlasıyor ne yapa bilirim acaba.
ARACINIZIN KLİMA PANELİNDE BULUNAN AYAR TELİ GEVŞEMİŞ OLABİLİR. ÖN TARAFTA AYAĞAMI GELSİN YÜZEMİ GELSİ YOKSA CAMA MI GELSİN DİYE ÇEVİRDİĞİNİZ DÜĞMENİN BİR TELİ VARÇ. O TEL KLİMA PANELİNİN ARKASINDA VE DİREKSİYON KUTUSUNUN ARKASINDA BİR DÜZENEĞE BAĞLI. DİREKSİYONUN ALTINDAN KAFANIZI EĞİP DÜĞMELERİ ÇEVİRİN. BEYZ BİR PANLİN HAREKET ETTİĞİNİ GÖRECEKSİNİZ. O PANELİ KONTROL EDİN.AYAR UÇLARININ SONLARA KADAR GELDİĞİNİ KONTROL EDİN. EĞER GELMİYORSA PANELDEN GELEN SİYAH TELİN İÇİNDEN KABLOYU KISKACINDAN ÇIKARIP AYAR YAPIN VE YAPTIĞINIZ AYARDA TEKRAR KISKACA TAKIN
cok tesekkür ederim bilgi için en kısa zamanda bakacam dediginiz gibi ayar btonuyla oynadıgımız zaman hiçbir degisiklik olmuyor hawa gelen yerlerden bi ara gögsü boyamak için sökmüstüm heralde o zaman halatta oynama oldu büyük bir ihtimal tekrar cok tesekkür ederim bilgi için olursa cok büyük bir dertten kurtardınız beni
iyi aksamlar kürsat kardes senin dedigini yaptım ancak dedigin gibi halat yuwadan cıkmıs geri yerine takıyorum ancak geri cıkıyo zannedersen halatı tutan bi parca war o düzmüs sanırsam acaba halatı nasıl sabitlestiririm oraya bi fikriniz warmı
Abi onemli olan o siyah kablonun ileri geri gitmemesi. Onu oraya bir yere plastik kelepceyle sabitleyebilirsin. Abi onemli olan siyah halatin ileri geri oynamamsi. O siyah halatin icinden celik tel geciyor. Ayni bisikletlerdeki fren haladi gibi. Istersen insaat teliyle bile bi kac yerinden sararak sabitleyebilirsin
halat ileri geri gidiyor yüzümemi ayaklarıma cama mı gelsin btonuyla oynayınca o tel ileriye geriye gidiyor sadece sabitliye milmem gerekiyo o hatı
halatı sabitlestirdim yanlız yüzümemi ayaklarıma mı yoksa camamı koluyla oynayınca halat gidip gelmiyor malesef