2004 dizel admire çalıştıktan sonra depo yakıt otomatiğinden kulakları tırmalayan bir viziltı geliyor birincisi bu muhtemelen yakıt otomatiği bozulmuştur diyorum ama araç gayet iyi çalışıyor böyle bir sorun yaşayan varsa boşuna otomatiği değiştirmeyelim ne olmuş olabilir 2. bu gün farkettim yada bu gün oldu kalorifer 1-2-3 üncü kademelerde çalışmıyor sadece 4 üncü kademede çalışıyor acaba sorun düğmede mi yoksa motorda eğer motordaysa yakında değiştiren arkadaşlar var ise kalorifer motoru kaç paradır 3. aracı yeni aldığım için pek fazla bilgim yok araç hakkında yavaş yavaş çözüyorum teyp te ışıklar açıkken hiç bir aydınlatma olmuyor yani teyp kap kara orjinalde böylemi yoksa ampülleri patlakmı yardım 4. fan ayar yani nereye üfleyeceğini ayrladın düğmede ön cama üfle konumunu seçince klima devreye giriyor düğmenin ışığı yanıyor ısı ayarı en sıcakta olsa bile elle kapata bilirsun klima yı ama bu böylemi yani her öncama üfle seçiminde klima devreye mi giriyor yoksa benimkinde bir sorun mu var
2. sorunuzun cevabı:Teyp içindeki ampullerde sıkıntı vardır.normalinde tuşlarda aydınlatma var. 3. sorunuzun cevabı:Ön camı havayı yönlendirirseniz bildiğim tüm araçlardaki gibi klima devreye girer.nedeni buğuyu daha hızla çözmektir. 4. sorunuzun cevabı:4. kademede fan çalışıyorsa zaten sağlamdır.sorunun düğmede olma ihtimali yüksek görünüyor. Birde profil bilgilerinizi eksiksiz bir şekilde güncellerseniz seviniriz.