arkadaslar bu konu acıldımı bilmiorum ama sormak istiorum kaloriferi yüz ve ayak konumuna getiriorum ortaki üfleyen seylerden cok az gelio 4 kademeye getirsemde az üflüo eskiden böle deildi sizce neden böyle olmus olabilir ben polen filtresini söküp temizlemeyi düsündüm sizce doğru tahminmi yardımcı olursanız sevinirim bu arada aracım 2006 1.3 admire Düzenleyen : kazanova59
arkadaslar yokmu bilgisi olan bugun pazar biraz arabamla ilgileneyim diorum birazdan asagı inip polen filtresini sökücem
polen filtresini söktüm temziledim bişey değişmedi bu seferde ortada olan üfleyen seylerin sol tarafındaki daha cok üflüo sağ taraf daha az üflüo sizce neden böle oldu
Kaloriferin iç dış ayarını değiştir farkı gör yani kalorifre düğmelerinin altındaki kolu sola çek ozaman artış olcaktır
onu yaptım biliorum iç hava olduğu zaman daha fazla üflüodu sanırım ama yinede eskisine göre az üflüo özelliklede ortadaki sağ taraf
geçen benim başıma gelen olmuş olabilir torpidonun altında arkada kolorifer telleri var onlar gevşemiştir benimkini servis gevşek bırakmış dondum arabada hiç ısıtmıyordu
polen filitresinde sorun yoksa ya biyerlerde tıkanıklık var yada düğme yönlendirmeyi iyi yapamıyor polen filitresini çıkartıp klimayı açıp denemek lazım filitrenin olduğu yerden hava geliyormu
bak onu denemek aklıma gelmedi filtreyi cıkardım temizledim yeniden taktım sonuc aynıydı yardımlarınız için tesekkür ederim hepinize
arkadaşlar aynı problem bende de var kıştanmıdır nedir iç havalandırma yaptığım zamanlarda hava daha yoğun dıştan pozisyonunda hava daha az geliyor polen değiştirdim yine aynı telleri kontrol etmedim daha önce böyle bir sorunum olmadı bir bilene baktırmak mı gerek anlamadım valla