Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

kalorifer

'Teknik ve Faydalı Bilgiler' forumunda onderyasar tarafından 26 Aralık 2008 tarihinde açılan konu

1. onderyasar

onderyasar Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Selam Arkadaslar Hyundai accent'inizin kaloriferi ısıtmıyorsa
    1. arabanın kaput kapağını açıyorsunuz karburatorun hemen arkasında arabanın icine dogru giden ikitane hortum var direk aracın icine giriyor onlar kalorifer hortumları
    onların ikisinide söküyorsunuz motordan baglantısınıkesiyorsunuz yani hortumları arabanın icine giden dip kısımdan degil karburatorunuzerindeki baglantısından sokeceksiniz ikisinidetazikli suyu basıyorsunuz sonra icine kirec sokucu dokup 2-3 dakika bekliyorsunuz sonra tekrar tazikli su veriyorsunuz aynı işlemi diger hortumdan'da yapıyorsunuz ve geri takıyorsunuz sonra suyunu tamalayıp marsa basıyorsunuz 2 dakika icinde kalorifer ateş gibi uflemeye başlıyor bizzat denenmiş ve test edilmiştir.

2. onderyasar

onderyasar Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    unutmadan benim arac 1998 model hyundai accent 1.3ls yumurta kasa

3. i_zec

i_zec Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    walla ben ole yaptım ,bayabembeyaz aktı hemde 2-3 kere yaptım pespese ama hala ısıtmıyo.anlamadım walla ...

4. mustafaemer

mustafaemer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    mustafa emer
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    kalorifer peteğinin içide kireçlenebilir filitrde tıkanmış olabilir ama peteğin kireçli olma ihtimali daha çok

5. MUSTAFA42

MUSTAFA42 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    MUSTAFA ŞENSOY
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Accent Milenyum 1.5 (2000-2003) LC
    ACCENT 2000 MODEL MİLENYUM KASA İÇİNDE GEÇERLİMİ BU YUKARDAKİ YAZDIKLARINIZ

6. i_zec

i_zec Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    benımkıde mıllenıum kasa ben de yaptıgımı anlatayım.kalorıfere giren ve cıkan hortumların ucunu soktuk.su ıle porcoz u karıstırıp doktuk.sonra bosalttık.bembeyaz aktı.1-3 kere daha yaptık.ılk baslarda hortuma ufledıgımızde hava zor gıderken sımdı rahat gidiyo.ama hala ısıtmıyo.klımayı sıcaga getırıp denedım ozaman ısıtıyo.ancak merak ettıgım yazın klımayı soguk uflemesı ıcın actıgımızda,aracı surerken klımanın calıstıgı hıssedılıyodu yanı performans olarak felan , ancak sıcaga getırıp calıstırdıgım zaman hıc fark edılmıyo bunun nedenı ne ?
    Düzenleyen : i_zec

7. HaRbi_GeNc41

HaRbi_GeNc41 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Klimanın ısıtması yok tek açıklaması bu ben şimdiye kadar ısıtan bi klima görmedim arabalarda

Bu Sayfayı Paylaş