Arkadaslar spider denilen tablet tutucuyla tableti kalorifer petegine yerlestirdim . Sizce nasil olmus ? Bi sorunum klimayi acinca soguk havayi biraz engelliyo iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bende daha önce takmıştım tablet gündüz görüntüsü berbat çıkarıp attım bi kenara ayrıca aux kablosu çok kalabalık yapıyor bir zaman sonrada sök eve götür getir sıkıyor
Cocuk var ve onu idare etmesi icinse gayet yeterli. Ama bir double din degil Gule gule kullanin HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
güzel olmuş bence ama cama yapıştırsanız daha iyi olur hem petekler kapanmamış olur hemde görüntü olarak daha hoş durur bence
Tesekkurler arkadaslar yorumlariniz icin . Suan icin cikardim petekleri kapattigi icin lazim olunca takicam . En mantiklisi in dash teyp gibi gorunuyo .tavsiye edeceginiz in dash varsa solerseniz sevinirim iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Media mark tan 7 tl ye aldim ben. Heryerde var yani kolay bulunan birsey . Yoyo gibi olani vardi arkadasimda kabloyo kendi topluyo ondan bulamadim bende bulursanuz ondan alin iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi