Selamun aleykum cümleten yumurta kasa aracım var 2 sene üst üste kalorifer petegni temizletmeme rağmen araç 1 uncu kademede az ısıtıyor 2.3.4 soğuk üflüyor buna nasıl.bir çözüm bulabiliriz SM-J600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kalorifer temizliğinden fayda görmediyseniz , kalorifer musluğuna bakılmalı . Termostata bakılmalı . Motor blok giriş çıkışlara bakılmalı.
Hocam devirdaim pompasının bıçakları paslanmış ve yıpranmış olabilir, peteğiniz kirlenmiş ve tıkanmış olabilir. Rölantiye bağlı olarak ısı düşüşü ve artışı gözlemliyor musunuz?
Cümleten selamünaleyküm kalorifer petegini 2 kez temizletim 1 kezde kendim temizledim gene aynı soğuk üflüyor arac yumurta kasa gogusu sokmeden degisemezmiyiz yada çözümü nedir SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Petek temizliğinde nasıl kir pislik çıkıyormu? Su sisteminde pas varmı.. Termostat da arıza olabilir hararet geç yükseliyorsa
Rolantide işi vermiyor hocam arac giderken işi veriyor SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Muhtemelen kalorifer peteğiniz tıkalıdır hocam, temizletmeyi deneyebilirsiniz ama benim araçta temizlenmemişti bu nedenle petek değiştirdim. En ucuz yollu çözüm temizleyerek başlamak.