Arkadaslar merhaba dun aksam kalorifer aydinlatmamin yanmadigini gordum elimle tuslara baski uyguladim isiklar geldi bugun yine yanmiyor ve l uygulayinca da yanmadi.benim bildigim orada 2 ampul var kesse biri keser biri yanar ikisindede isik yok.sorun ne olabilir.birde orta gogus nasil sokulur forumda arastirdim altta tirnak var diyolar ama benimkinde tirnak ust tarafta gibi aracim 2010 model.birde orta gogusu sokunce dugme tellerini sokmem gerekiyo mu .tesekkurler SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
getzlerde göğüs tırnaklı geçme oluyor bildiğim kadarıyla. alt kısımdan çekince tırnaklardan kurtulur üst kısma doğru çekerek çıkartıyorsunuz. kalorifer tellerini sökmeniz gerekiyor. birisi torpidonun arkasında diğer ikisi sürücü ayak kısmının sağ tarafında. duylarında temassızlık olabilir. flaşör ışığı yanmıyorsa onun da içinde minik bir ampül mevcut. göğüsü sökünce flaşör butonunu çıkarırsanız butonun arka kısmında düz tornavida ile sökülecek yuvarlak bir kısım vardır. onu söküp minik bacaklı ampüllerden alıp mevcut duyuna takabilirsiniz.
Aracınızın markası,nıda yazarsanız birazdaha yardımcı oluna bilir . Genelde tyip cercevesi ve kalarüfer tırnaklı olur alttarafta karsılıklı vida da olabiliyor bazılarıda kol dayama vites birlikte söküldükten sonra cıkabiliyor