2 günlük iş seyahatine çıkmam sebebiyle aracımı babama emanet ettim, adamcaz aracıma hassas olduğumu bildiği için yıkatıp ta sileyim demiş ve kendi petrolden aldığı bezle girişmiş kurulamaya Halbuki bagajda bir çanta dolu yüzlerce liralık 30 adet bezimi görememiş çünkü "O çanta senin bez çantanmı bee" özel bir çantanın bez için ayrıldığını tahmin edememiş Geldiğimde Anaaaamm Bu Nee !! küçük çizik olmayan acım baştan sona hep çizik nasıl oldu diyince sadece bezle sildim bezi göster dedim klasik bir bez bu kadarmı çizer arkadaş. Babam nasıl üzüldü nasıl yok sorun olmaz hallederim desemde bir haftadır psikolojisi bozuldu hergün ne yaptın düzeldimi sordu durdu Herkesin Aracında bir güderi en az ikide kaliteli bir Microfiber bez olması gerek Bugün komple polisaj ile pırıl pırıl ettim akşama kadar bittim Sırasıyla -Bol köpük yıkama - Kil temzlik (Clay) pek kirlenmedi -Pasta Meg85 -Hare g. Meg82 -Bol köpük yıkama tekrar -Wax Meg. paste wax -Cila Meg. 21 -Keçi yünü ile bol parlatma -trimlere Atas Pheneubel -İç göğüslere ve plastik aksama Plak2 After - before
Bence ilk iş babanıza gösterin arabayi adamcagizin içi rahat etsin bide elinize sağlık guzel parlamis Lg G2 cihazımdan gönderildi