Accent Blue 2012 benzinli kalan yakıt ile kaç km yapacağımı gördüğüm gösterge ekranı 50 km 'nin altına düşünce "----" gösteriyor en son kaç km gidebileceğimi göremiyorum bu hepsinde mi böyledir yoksa göstergede bir problem olabilir mi ?
Göstergede sorun yok 50km altına düşünce bu şekilde görünüyor. Sanırım benzin alınması için ikaz yada hatırlatma amaçlı.
zaten eralarda benzin ışığı yandıktan sonra 50km daha gidilebilir deniliyor her zaman. Dikkat edin, o gösterge ---- olduğunda aynı anda benzin ışığı da yanıyor olması lazım. Bundan dolayı ---- olması benzin alınması yönünde bir ikaz olarak düşünülmüş diyorum ben.
benim blue da aynı 50 km sonrası göstermiyo hatta geçen gün 2 diş yakıt olduğu halde hesaplamadı acaba yol bilgisayarında problem olabilirmi ?
benzin ışığım 70 km nin altına indiğinde, yani tek dişe düştüğünde yanıyor 50 km nin altına inince de "----" oluyor. merak ettiğim birşeyde en son "E" de olan son diş yanıp söndüğünde tam olarak kaç km gidebiliyor ben 17-18 km'yi denedim sonrasına yolda kalırım diye korktum benzin aldım