Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Kafamda Deli Sorular

'Kasko, Sigorta, Muayene ve Devir İşlemleri' forumunda fztxihb tarafından 15 Aralık 2016 tarihinde açılan konu

1. fztxihb

fztxihb Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    İbrahim sonkat
    Yaşadığınız Şehir:
    63-ŞANLI URFA
    Araç Modeli:
    İ20 GB 1.2 MPI (2014-2020)
    Hyundai i 20 aracımın bu gün noterden devrini aldım.araçta lpg yoktu taktırdım.plaka değişikliği de yapacam.bu nedenle nasıl bi yol izlemem gerektiğini bilmiyorum.lpg yi plaka ya işlemem için muayeneye girmem gerekiyor.muayene plaka değişikliği yaptıktan sonra mı girmeliyim yoksa muayeneyi eski plakayla yapıp Sonra mı olaka değiştirmeliyim

Son düzenleme: 15 Aralık 2016
  2. cenker_baba

cenker_baba Guest

ben olsam önce plaka değişkliğini yaparım. sonra yeni plakaya göre lpg evraklarını alır gider muayne yaptırırım ilginç bir soru :)

<<bülent>> bunu beğendi.
  3. 10ur

10ur Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    430
    Ad Soyad:
    Onur Koçyiğit
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Öncelikle aracınız hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin. En temizi yeni plakayı çıkarttıktan sonra muayeneye girin. Plaka değişikliği için nasıl yol izlemeniz gerektiğini soruyorsanız eğer; en geç 30 gün içinde yaptırmanız lazım
    Bulunduğunuz yerdeki Trafik Tescil Şube Müdürlüğüne giderek yeni plaka numaranızı almanız gerekmektedir. Trafik Tescil Şubesine başvururken T.C. Kimlik numaranızın yazılı bulunduğu nüfus cüzdanı, noter satış belgesi ve ruhsat aslı ile gitmelisiniz. Buradan yeni plaka numaranızı aldıktan sonra size yeni plakanızın yazıldığı bir kâğıt verilir. O kâğıdı aldıktan sonra yine bulunduğunuz yerdeki Şoförler Odası’na giderek yeni plaka numaranızı yazdırmanız gerekmektedir. Yazdırdığınız yeni plakayı aracınıza taktırdıktan sonra eski plakaları plaka numaranızı aldığınız Trafik Tescil Şube Müdürlüğüne bırakmalısınız. Trafik Tescil Şube Müdürlüğü eski plakalarınızı imha etmektedir.

<<bülent>> bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş