merhabalar 2007 model 88 binde 4 silindir vgt dizel getzim var çözrmediğimtitrdme vibrasyon var arabada ilk kalkştan sonra araba bildiğin kadayı sallıyor titriyor sağ aks dediler sıfır orjinal aldım taktım solda sıkıntı yok dediler başka neden yapar Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
son aldığım aracım da aynı sorun vardı akislerden dediler tam takım akisleri değiştirdim sorun ortadan kalktı. ama bundan önce bir arabam vardı ondada aynı sorun vardı onunda lastiğin telleri kırılmış lastiklerde sıfır görünüyordu halbuki ama biz tel kırığını bilemiyoruz lastikçiler biliyor akislerden geçmedi ise birde lastikleri kontrol ettir derim saygılar.
İlk ihtimal tekerinizde atlama var. Kesinlikle işin ehli lastikciye gösterin. İkincisi başıma geldi ve çözdüm sağ aks lalesi! Aks başı falan değil içerideki kase. Başka bir yerden araba baş sallama yapmaz. Ben tornalattım düzeldi.
sağ aks komple sıfır jant lastik sıfır rot yeni takozlar ve sol aks kaldı bi Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi