arkadaşlar 98 model hyundai accent lx model aracım var lpg litre fiyatı 2.060.000 lpg alıyorum 80 km yapıyor sizce normal mi yardımcı olun lütfen
hocam benim 99 lx de aynı yakıyordu. üstündeki lpg sistemi çok eski bir modeldi atiker taktırdım. 37,5 litre tüp aldım 190 km yaptım depo göstergesi yarımın üstünde . tahmini 350-360 km yapar diyorum. eğer tüp sitemin eskiyse değiştirmeni tavsiye ederim.
hocam aracı 2009 aralıkta aldım üzerinde lpg yoktu yeni taktırdım atiker marka taktırdım. diyorum acaba buji kabloları felan mı etki eder ki
hocam gazın fıyatına gore normal yakıyor gıbı 1depoya(30 lıtreye) 350 km gıtmesı lazım atıkerın bıze soyledıgıne gore tabıkı bu sehır ıcı
siteyi biraz inceledim. diğer arkadaşlar genelde shell gazı öneriyorlar. gerçekten de öyle gittim shellden aldım km'de çok farketmedi ama çekişi çok daha iyi 5tl'lik lpg aldım 1,99tl'den. 20-21 km yaptım. 5tl'lik bp'den gaz alınca arabam rolantide çalışınca titreme yapıyordu. shellden de 5 tl'lik gaz aldım hiçbir titreme yapmadı ayrıca çekişi daha iyi. forumdaki diğer arkdaşlartotal gazı öneriyorlar birde orayı deneyeceğim. arkadaşlar birde buji kabloları yakıtı etkiler mi bilmiyorum ama servise sordum 30tl dediler. buji kabloları iyi mi kötümü bilmiyorum ama birde kabloları yenilemeyi düşünüyorum. herkerse iyi sürüşler... Düzenleyen : behram
merhaba topram aynı araçtan bende de var. ortalama yakıt tüketimi şehir içinde 10 lira gaz ile 40 km civarı. bende senin gibi birçok deneme yaptım bp, po, opet, shell ama araca en uygun gaz benim denemelerimde shell çıktı ve artık devamlı shellin gazını kullanıyorum. sanada tavsiyem shelldir.
2.060.000 naptınız siz yaaa !!! gelin şunu 2,06 TL yapalım, ne dersiniz. ayrıca sorunuz çok eksik 80km yi kaç liralık lpg ile yapıyorsunuz.
arkadaşlar bende 98 LX var.bakımları düzenli yapılıyor.lpg aldığın yer önemli.birkaç yerden dene.normalde araban 10TL lik gaz ile şehir içinde zorlamazsan max 45 km yol gitmesi lazım aldığın gaz iyi ise.ucuz kötü gaz kullanma.hani yazıyor ya bazı yerlerde gaz 1.70 1.65 gerek yok arabana yazık.ben şehir içinde 20TL lik gaz ile 85-87 km yol gidiyorum.bu kışın 80 km ye düşer.yazın artar.ağırlıkla da alakalı.kalabalık yada yüklü binersen de yakış artar.25-35 devir arası vites değiştir mesela üzme arabayı bak yakış nasıl düşecek.bujileri her 1000 km de söküp temizleyin,hava filtresi filan.