Arkadaşlar 2001 Accent te kabinden motor bölümüne kablo geçirecek yer bir türlü bulamadım... Bu konuda bilgisi olan varmı? Nerden geçirebilirim kabloları?
Abi baya baktım ama göremedim milin tam olarak altınamı denk geliyor? Motor kaputundan görebilir miyim bu geçişi yoksa içeriden mi bulmam gerekiyor?
aynı sorun getzlerdede var kabin içinden motor bölümüne geçiş yok. bende direksyon milinin oraya bakmıstım. milçıkısı aracın altına denk geliyo fakat kablo bi yerlere sıkısırmı veya takılıırmı orası muamma..
http://avto-maniac.ru/2010/07/ustanovka-shtatnyx-ptf.html abi bu siteyi bi incele istersen... Bir arkadaşın sis farı konusunda paylaşılmıştı bu link... Kabin içine bu konudaki noktadan girebilirsin
Yarın bir bakayım abi... Benim motordan içeriye kablolar giriyoda rezil biçimde... Kapılara elektrik taşıyan körükler varya... Ordan girdim ben kabloları.. O da hoşuma gitmiyor hiç... Şimdi birkaç kablo daha çekmem gerekiyor... Sinirimi bozdu iyice bu konu... En sonunda kendim delicem biyerleri Ondan da tırsıyorum deldiğim yerin arkasında birşey olur zarar veririm diye ama... Eninde sonunda ypıcam
sakın delme..var zaten delik merak etme..delersen ses izalasyonu içeri su alma gibi sorunlar yasarsın.. o dediğim yerde körük gibi bir sey olacak olmazsa onu biraz yırt işin bitincede silikonla..
Bakalım bakalım yarın abi... Baya bi inceleyeceğim artık yarın.. Ya aslında toplu kabloların girdiği bir yer var ama... Vidalarını sökmeye kalktım sökülmedi.. Kırlılr sorun çıkarır diyede zorlamak istemedim...
Ben birkaç kez denedim ancak çeviride sürekli olarak hata verdi hocam... bu yüzden direk link vermeyi daha mantıklı buldum...
Hocam yabancı forumlarla aranız baya iyi gördüğüm kadarıyla... Benim aracım Accent olduğu için belirli farklılıklar var... Bu noktaya yeniden bakmayı denerim ama koltuklar falan sökülü olamaycağı için o noktalara erişmek çook zor oluyor... Neyse işimizin adı ne... Az sonra tekrar iner bakarım biryerlere... Hayı işin kötüsü 4-5 tane 0,75 kablo geçiyor neredeyse... Oto kabloları almaya sanayiye gitmek zoruma gitti neden bilmiyorum(sanayi 5 dk lık yürüme mesafeside olsa )..