Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

jbl mid bas mı pioneer oval kolonmu

'Ses ve Görüntü Sistemleri' forumunda bulent1874 tarafından 14 Mart 2012 tarihinde açılan konu

1. bulent1874

bulent1874 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Bülent çıtak
    Herkese iyi forumlar arkadaşlar
    bende jbl 1000 wat 250 rms bass forwell 4060 anfi var kolonlar orjinal teyp FOR X-99 kolonları degiştiriceğim 4 ü nüde nasıl kolon tavsiye edersiniz mid bas mı oval mi 4 nü de mid bas yapsam nasıl olur ?

2. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    4ünü de komponent mid bass yaparsan ses kalitesi olarak çok memnun kalırsın ama fiyat olarak iki katını vermen gerekiyor,

3. göksel64

göksel64 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    GÖKSEL KAHRAMAN
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    Ben önleri değiştirmedim arkalara pıoneer mıd bass taktım harika oldu şimdi önlerede alıcam amfiye gerek yok harika oluyor.

4. bulent1874

bulent1874 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Bülent çıtak
    veya sadece önlerimi arkalarımı degiştiriyimşimdilik hangisi ni degiştirsem nasıl olur ..

5. bulent1874

bulent1874 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Bülent çıtak
    önleri mid bas yapsam arkaları oval kolon yapsam nasıl ?

6. FreQueency

FreQueency Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hoparlorlerın cinsi aynı olursa daha iyi ses alırsınız ya 4 pioner koyun ( önlere 13veya 16cm ve arkalara oval) yada 4 kompenat koyun. kompenatı iyi beslersenız daha kalıtelı ses alırsınız sadece kapılara kompenat takmak ıstıyorsanız sıkıntı olmaz ama öndekı akustikle arkadaki akustik biraz farklı olucaktır..

7. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    2 compenanat takım bir streo anfi koyarsanız ama çıkış değerleri gerçek olan bir anfi.. birde forwellinde modelini bilmiyorum ama bassı kaldırabilicekse bassı bağlayın güzel bir ayar yapın evladiyelik bir ses sisteminiz olsun çok güzle ses alırsınız comp. larda yüksek rms değerlerine çıkarsanız izalasyonda yaptırmanız gerekir..

burda tabi asıl sorulması gereken konu kulak müzik zevkidir ben sert midleri sevmem misal derin çalan midleri severim focal morel infinity v.b gibi.. başkası sert yüksek spl ye yatkın midleri sever bam tıs bam tıs çalsın yoldakiler beni dinlesin camlar titresin tarzı.. tarzınız kulak zevkinizde kurucağınız tesisatın şekillenmesinde çok büyük rol oynar.

8. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    şimdilik kısım kısım değiştirmek istiyorsan önce önlere tak. bunun nedeni tiz sesler yönlere daha hassastır. arkadan gelen tiz sesler çok az duyulur. sesin kalitesini de çoğunlukla bizim tiz ses olarak adlandırdığımız sesler belirler.

Bu Sayfayı Paylaş