abilerim kardeslerim. malum yaz geliyor. kislik lastikleri sokup yazlik lastiklerimizi ve jantlarimizi takacagiz yakinda. ancak (resimleri daha sonra paylasirim ) jantlarin ic kismina yapisan asfalt ve ziftler beni cildirtiyor. cif krem ile cikartmayi denedim ama jantin boyasini kavlatiyor. ne onerirsiniz? ne sekilde yapmaliyim? boyaya zarar vermek istemiyorum. uygulayacagim taktikler nelerdir? Samsung Galaxy ACE cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi.
Mazot veya gazyağı işini görür.İş bitiminde jantları sabunlu suyla yıkarsan mazottan kalan yağıda temizlemiş olursun.
gazyagini nerden bulurum ben peki? nerde satilir ki? daha once hic gormedim de bu maddeyi. Samsung Galaxy ACE cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi.
Hocam bazı akaryakıt istasyonlarında vardır yada sanayideki boya malzemesi satan yerlere sor boyacılar zift sökmek için kullanıyor çünki
Gazyağı aramak yerine aracınız dizelmiş yakıt alırken 1 lt kadarda şişeye alın olsun bitsin:RpS_thumbup:
Bencede mehmet. Cünkü gaz yagi artik eskisi kadar yaygın degil. Gaz yagida görmedim deme. Evinizde elbet gaz lambasi vardir Lg Optimus Sol Cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi.
Evet sanayide olabilir ama yine o kadar cok yoktur. En fazla 20 30 lt . Eskiden Bp getiriyordu ama simdi getirmiyor. Lg Optimus Sol Cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi.
arkadaşım onu bnu bilmemde gazyağını nalburlar satıyor 1 lt pet şişede falan yapışken folyo izlerinede ii geliyor ardından bol köpüklü suyla temizleyin
sonrada cakmagi at ustune yansin gitsin tamam mazot aldiririm ben 1.5 lt lik pet siseye doldurturum artik. uygulamasini nasil yapacagim peki ? Samsung Galaxy ACE cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi.
biri zift temizliği mi dedi https://www.hyundaiclubtr.com/showt...(Pug-206-)-(Bol-Fotolu)&highlight=BOYA+KORUMA
bunlar derken hepsini bir seferde almadım. zift sökücü atas decabiti erdem boyada bulabilirsin. sayfasında bol çeşit ürünler var zaten tek kargoyla almak daha mantıklı.