Merhaba herkese Uzun arastirmalar ve zengin seceneklerden sonra sonunda jantlari takdirdik. Bir cogunuz arabayi bas diyecektir fakat hem park yerlerimizin buna musait olmamasindan hem de istanbul gibi bir yerde gozum kesmiyor Son olarak gunduz ledli sis farlarimiz kaldi cok etiket olmadan sade ve şık bir goruntu bize yeter Öncesi Sonrası
Aracaniz maşallah cok güzel jantlar yakışmış aynalari govde rengi ve kaliperleri guzel bi renge boyarsaniz daha güzel durur
Cok tesekkurler dediginiz gibi aynalari govde rengine boyatacagim kaliperler hangi renk guzel durur bilemedim takarken govde renginde boyadilar hic aklima gelmedi o an GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ölçü jantta 185 65 R15 olması lazım çünkü bende teneke jant ölçülerinde aradım alaşım jantta 60 deği 65 olur dediler ve 185 65 R15 aldım ve orijinal lastiklerini taktırdım , lastikleri ilk değiştirdiğimde jantıma uygun ölçüde 185 65 R15 alıp takacağım. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.
Tesekkurler arkadaslar beni asıl yoran ledli sis farlari olacak sanirim hala arastiriyorum GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi