hayırlı akşamlar.geçenlerde arabamın jantını kaldırma sürttüm baya bi çizilmişti çerçevesi.jantı aldım yere yolladım kenarını hafif törpülemişler güzel olmuş belli olmuyor çizikler gitmiş fakat çercevenin parlaklığı gitmiş.kollardaki parlaklık yok mat duruyor.kaportacıya sordum vernik atsak olurmu diye tutmaz dedi.sizce parlaması için ne yapılabilir ? resim aşağıda kırmızı okla gösterdim çerceveden bahsediyorum.
Dostum ben bakınca belli bir şey göremedim sen işlem gördüğünü bildiğin için psikolojikmen direk orayı görüyorsun boşver hiç oynayıp kurcalama böylece kullan
polisajla pasta felen attım aynı bişey değişmedi. dediğin gibi çok dikkatli dibine girmeyince anlaşılmıyo psikolojik biraz zaten bi zaman sonra gözüm gitmez oraya ama ben rahatsızım işte
kardeş nazardır o nazar. birde o jantlar illaki sürer kaldırıma istemesen de boş ver bin arabana keyfine bak
jantları kafaya takmaya değmez bbs momo gibi marka dahi olsa jant denen şey sarf malzemesidir bizim yollarımızda, titreşim varmı direksiyonda? siz onu söyleyin eğer titreme yaparsa balanslatın düzeltin devam edin bir iki sene sonra zaten çukurlara gir çık iyice bozulacak her tarafı balata tozu olacak yenilersiniz mis gibi olur kaportaya kuş pisliyor güneş vuruyor kuş pisliğindeki asit boyayı eritiyor herşey oluyor.
Bende Senin Gibiyim Aynı Jantta En Ufak Leke Cizik Olmıcak Ama Oluyor Dostum Merak Edme O Yüzden Nazarlık Bıraktım Bende Ufakdan Bide Benim Jantlar Beyaz İyice Sırıtma İhtimali Oluyor Senn Jantta Bişey Yok O kadar Kafana Takmaya Degmez Bence Arabanın Keyfini Cıkarmaya Bak En Güzeli :RpS_thumbup: