2005 model accent admire 1.5 crdi im var ona jant bakıyorum da tavsıyenız var mı bıde aracıma hangılerı uygu olur acep
arkadaslar bana yardımcı olacak yok mi 2005 model admire majantt arıyorum yok mu yardım sever help miiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Valla kardeş... BU jant olayı göreceli... benim beğendiğimi sen beğenmesin senin beğendiğin modeli ben... ondan dolayı yorum yapılmamış olabilir... Sen beğendiğin jant modellerini paylaş burda o zaman bizlerde fikrimizi söyleyelimhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif
tamma da kaç kaç olalı nasıl olmalı onu bılmıyorum nerden alabılırım ınternet uzerınden bu konulardan yardım ıstıyrum
bijon aralığı 4*100 orjinal 13 jant zaten... jant ölçüsü size kalmış 14-15-16... keyfinize göre jantları int. üzerindende alabilirsiniz ama şahsen ben araç üzerinde görerek almanızı tavsiye ederim... Bulunduğunuz şehirdeki jant satan yerleri dolaşın güzel bir model beğenir taktırırsınız....
anladım 15 taktırmayı dusunuyorum yada 16 olabılır bu benım ıçoın sıkıntı olur mu acaba bulundugum yer de fazla çeşit yok ya... birde kıs geliyor bıldıgınız uzere kısın mı taktırsam yoksa yazı beklemelımıyım
jantları şimdi alsanda yazın taktırman daha sağlıklı olur bence. malum yağmur çamurda çukurları farketmek daha zor oluyor. bende de çelik jant var, kışın söküp orjinalleri taktırıyorum yazın tekrar değiştiriyorum. gerçi ben çok kilometre yaptığım için mecburum. hususi bir araçta çok sıkıntı olmayabilir