Abilerim accent era'ma jant ve lastik almak istiyorum ama şöyle bi sorunum var... spor yay olmadan arabanın basıkmış gibi durmasını istiyorum bu durumda jant ve lastik ebatımın ne olması gerekiyor? ayrıca 5 kişi binildiğinde de davlumbaza sürtmemesi lazım bu dediğim özellikteki jant ve lastik ebatı nası olmalıdır yardımcı olursanız çok sevinirim
Jantlarin otomatikman buyuk olmasi lazim kardesim 15 inc 16 inc ama yakitini nasil etkiler aracinin motoru dusuk se yuksek inc janti ladtigi kaldirirmi bilemiyorumm secenek cokk
Spor yay almana gerek yokki soguk pres yaptir yaylarini tatli bassinlar arabani lastikle aradaki mesafe kapatsinlar yeter ben oyle yaptirdim hicbi sikayetimde yok suana kadar
Yay olmadan basık nasıl durabilir gene leylek gibi olacak yerden yüksekte C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aldigin jant agar olursa etkiler 1.4 arac sonucta canin sikilabilir oyuzden jant alirken dikkatli ol hafif jant almaya bak
emre kardeş amaç leylek gibi durmaması zaten. eralar için en uygun ebat 15 ama ondada lastikler gene kalın duruyor. lastikleri inceltmekmi gerek acaba
Walla artik muaynede basik araclar kesinlikle gecmiyoo bu durumda mecburen arabayi cok basmanin anlamiyok gunumuz yol kosulllari buna zaten musait digil soguk presle en azindan jant ve camurluk mesafesini kisaltiyosun boylece yaylar gozukmuyo goruntu kirliligi olmuyo
sercan abi hiç presle uğrajmayip orjinalini bazmadan ne yapılabilir en temizinden ? evet jantlarin hafif olması gerek haklısın abi
Sicak presi tavsiye etmem cok ilkel ve yaylar zamanla genlesiyo ve yolda giderken bile esneme yaparken kirilabiliyo
Yuksek inc jant bakicaksin kardesim 16 inc gibi lastikleride ince yanak alirsan jantlarin cok daha guzel gosterir arabayi ama lastiklerin omru uzun olsun istersen standart kalin yanak alicaksin
Sen jant satan bi bayi ye ugra anlat derdini beyendigin jantin uzerine lastigi taksinlar arabana taksinlar goruntu acisindan nedemek istedimi anlicaksin