Selam herkese iyi forumlar. 6 ay önce accent blue mode aldım şu zamana kadar sıkıntım olmadı ama lastikler çok ince kalınlaştırmak ve jantın boyutunu 16 inç yapmak istiyorum jant önerebilicek olan varmı smdiden teşekkürler yorumlarınızı bekliyorum
orjinal çelik jantından veya carre janta bi bakın derim malatyada füme bir blue da gördüm çok ama çok hoş duruyordu...
Cevaplar için teşekkürler König S818 beğendim bu forumdan bi arkadasın arabasında var 16 inç sizce yol tutuşunda düzelme olurmu yüksek hızlarda
Carre jant almayın derim malzemesi çok adi çok çabuk kırılıyor bilginize türkiyede alınabilecek türk malı olarak dj veya cms diyorlar jant satanlar
Gayet güzel König ler. Ancak orjinaline çok fazla fiyat söyleyebilirler... Dolu versiyonundaki 195/50/16 ebatlarını kullanırsanız aracınızda en iyi sonucu alırsınız
Bende de jant yoktu orjinalleri aldim lastik aradim 2 hafta kumho ve hokok tan baska lastik yok gibi orjinal jantlar daha hos gosterdigi icin aldim ama konfor biraz azaliyor yol tutus cok iyi oldu araba pek savrulmuyor yakit eskiden cok azdi simdi 1 litreden fazla artis oldu serviste tanesi 950 lira dediler sahibinden de bazen orjinal satiliyo konfor istemiyorsan 17 Vossen bak cok iyi janttir genelde bmw mercedes infiniti audi gibi araclarda var ama bizim araca cok guzel uyacak jantlari var
Bence çok yükseltmemek lazım jant çapını zira konforda hissedilir bi düşüş oluyor. 16 ideal ama.... tabi takdir sizin... Ben 13" den 15" e çıktım, Aracımın yol tutuşu, yola basması arttı ama konforda düşüş oldu diye bilirim.
Merhabalar, Markamızın ürünleri yüksek kalitede alüminyum alaşım kullanılarak imal edilmektedir. 23 inçe kadar modellerimiz mevcut hepsi kalite standatlarının üzerindedir. Detaylı bilgi için websitemizi ziyaret edebilirsiniz. http://carre.com.tr/kurumsal-kalite-yonetimi
Sizi tebrik ederim, ürünleriniz göze çok hoş gözüküyor. Ayrıca yerli üretim olması tercih sebebi olmalı.