Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

jant seçimi

'Accent Forum - Club' forumunda sicakseven tarafından 4 Mayıs 2008 tarihinde açılan konu

1. sicakseven

sicakseven Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    merhaba arkdaşlar 2004 model 1.3 accent admira aracım var aracıma jant taktırmak istiyrm fakat nası bişey olucagına karar vermiş degilim sizce nasıl bişey alayım bide ince yanak lastik istiyorum ona uygun olsun bu konuyla ilgilide fazla bilgim yok yardımcı olurmusunuz ne tür ne marka kaç boyutlarında nası bi şekil aracıma daha iyi yakışır yardımcı olurmusunuz bide elinizde varsa jant resimlerini koyarmısınız aracımın rengi beyaz cvplarınız için şimdiden teşekkür ederim

2. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    195/50/15 boyutu aracınıza uygun.jant olarakta mam w1 tavsiye ederim.

3. Misafir

Misafir Guest

Kardeşim nerdensin bilmiyorum ama otopratik isimli bir özel servis var. Birçok yerde bayileri var ama her bayide kampanya varmı bilmiyorum. Adamlar bir kampanya yapmış 10 numara. 4 Jant + lastik 14 inç 650 YTL 15 inç 750 YTL hemde taksitte yapıyorlar. Ama jantlar 10 numara. Süper ötesi. Acayip jant modelleri var ben bayıldım valla. İçim gitti. Şiddetle tavsiye ederim. İlgilenirsen adresini verebilirim.

4. HuSeYiN©Є

HuSeYiN©Є Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    Nerede imiş bu oto pratik?

5. howtek

howtek Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

Dostum ben istanbulda oturuyorum eğer bana o adresi verirsen çok sevinirim ben bu aralar jant,lastik,yay almayı düşünüyorum.şimdiden sağol

Bu Sayfayı Paylaş