getzimin jantlarının boyaları sokuldu ozellikle on 2 jantım ve çok kotu duruyor renk olarak farklı birşeyler yapayım diyorum ama tam anlamıyla karar veremedim aklımda gunmetal veya sedefli beyaz var farklı tavsiyeleriniz varsa çok memnun olurum bi fotoğraf eklyicem çok kaliteli değil yakında iyi çekip güncellerim
koyu tonda gri olarak gunmetal düşündüm veya işte sedefli beyaz aklımda ama jantlarım küçük oldğu için nasıl olur bilmiyorum 16jantada geçmek istemiyorum konforu hepten bozuyor eibach pro kitlerle
Jantların ve lastiklerinizin ebatı nedir, başka bir konuda yanlış hatırlamıyorsam aracınızda 3 cm yay olduğunu belirtmişsiniz. Arabanızın ön kısmı alçalmiş ama arka kısmı yüksek duruyor... Bilgilendirirseniz bu konuda sevinirim...
185 / 55 / 15 michelin pilot var yay taktığımda arkalar 1 cm onler 2cm e yakın alçaldı aracın on kısmı çok ağır o yüzden diye tahmin ediyorum ayrıca benim kullandığım yaylar sporline serisi değil yani alçalmak için almadım pro kit serisi biraz daha sert yol tutuş ağırlıklı bir yay zaten aracım standartta vuruyordu şimdi garaja her giriş çıkışta oturuyor altı yapıcak pek birşey yok birde şuan arka taraf yüksek gozukuyor ama oyle çok yüksek bir durum sozkonusu değil nedense fotoğrafta oyle çıkmış Düzenleyen : onursumer
Benim arabadada 195/50/15 ofsetsiz jant ve lastik var. Değme vs karşılaşmadım şu ana kadar ama araba yüksek olması canımı sıkıyor. Bende 3 cm eibach Pro kit yay taktırmayı düşünüyordum... Genelde aracın ön kısmında ağırlık fazla olduğu için arkadan daha fazla altak durması olağandır... Bilgilendirme için teşekkürler.
surtme falan kesinlikle yapmaz aynıölçülerde yay kulanmış arkadaşım var sadece 205/40/17 de arka taraf ufak surtuyor ufak bi oprerasyonla halloluyor onun dışında pro kit tavsiye edebilirm hem araba yerlerde sürünmüyor hemde sertlik olarak kendine geliyor zaten ben getzin amortisorlerinin orjinalde çok sert olduğunu düşünüyorum yayları takınca çok daha kıvama geldi virajlar falan çok keyifli en buyuk problem bozuk yollarımız viyadüklerin girişlerkopru eklemlerivs 150-160 la giderken tavana vuruyorsun arabanın içinde Düzenleyen : onursumer
Ben sadece biraz aracımı alçatmak istiyorum. Yol tutuşundan vs memnunum... Bozuk yollarda, viadüklerde ve dediğin 150-160 km hızlarda tavana vuruyorsun derken yani araba zangır zangır sallanımıyormu ? Dediğin gibi Getzin süspansiyonu zaten yoldaki problemleri emmiyor direk içeri yansıtıyor. Ben rahatlıkla 190 km hızlara çıkıyorum, 150-160 km hızda kafa tavana vuruyorsa 190 km'de sunroof açık olmazsa camdan dışarı çıkar kafa.
zangır zangır sallanma değilde sert bi zıplama gibio arada koltuktan temasın kesiliyor ozellikle arkadakiler kesin tavana vuruyorlar ama genede çok keyifli ben boyle sert olmayan yolu hissettirmeyen arabadan keyif alamıyorum çok tereddutte kalırsan yakınlardaysan benim arabayla tura çıkarız e-5 te bi fikrin olur mat siyah zor bi renk normal siyah yapsamda çok kaptır arabayı sac jant gibi ya beyaz yapıcam yada gunmetal gibi
Teşekkür ederim, bende Bayrampaşada oturuyorum. İki arada bir derede kaldım, yaylardan memnun kalırmıyım kalmazmıyım diye...https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley17.gif