Bugun okuz gibi girdigim kaldirima saglam surttum birazcık içine kıvrıldı resimde goruldugu gibi sıkınti olur mu düzelttirmek...
Öncelikle geçmiş olsun kardeş teneke jantta birşey belli olmuyor tam olarak sıkıntı yoksa dert etme boşver kapak değiştirirsin zati
bana göre içine doğru kıvrılma yaptıysa eğer yol tutuşu ile ilgili biraz sıkıntı yapabilir yada teker yalpalayabilir die düşünüyorum
bence hiçbir şey olmaz jantta ve lastikte bir sıkıntı yok sonuçta jant kapağı büyük çaplı bir etki yapmasa gerek
Geçmiş olsun.Jant kapağını almana gerek yok.Kırılmamış.Lastikçiye götür çekiçle düzeltir.5/10 TL Bir ücreti olr.Rot ayarınıda kesinlikle kontrol ettir.
plastik jant kapakları şehir içi şartlarda sarf malzemesi olarak ömür tüketir bu normal birşey, hızlı sürttüyseniz ön düzen ve tekerlek balansı zarar görebilir. Kapaktan büyük parça kopsaydı direksiyonun hızlı giderken titreme yapmasına sebep olabilirdi
Durumdan sonra şehir içi yoluma devam ettim bir tireme vs. olmadı gibi fakat şimdi aklıma bir şey geldi yedek lastiği taksam olur mu acaba yedek lastiğin sac jantı var mı bilemedim şimdi arabayı da yukarı bir yere park ettim. Yedek lastiğin jantı vardır değil mi ?
accent blue da tam boy stepne varsa jant vardır ama jant kapağı yoktur. Tam boy stepne yoksa yarım stepne varsa olmaz zaten. Sac jantta sürtme izi yoksa balans bozulmamıştır, plastiğin arkasında kolay kolay ezilmez ben 40km hızla yan kayarak ön sol tekerleği kaldırıma vurmuştum 50km ile giderken direksiyon sağa sola 1-2 cm sallanarak titriyordu hatta araba titriyordu jantı hurdaya atmıştık. Kapaktaki izler hala duruyor kapak kırılmamıştı nasıl vurduysam, stepneyi takmıştım stepne için çıkma jant almıştım
Hocam kapak biraz hasar görmüş belli , arkadaki teneke janta gözle kontrol et bir iz yoksa jantı kullanabilirsin , kapağı ise güzelce zımpara , astar ve jant boyasıyla ( sprey) tamir edebilirsin. Kızımın i20 de sağ ön teker jant kapağı hiç hasardan kurtulmuyor ve sonunda tamiri bıraktık , kaldırıma çok sürtüyor , artık öyle çizik biniyor , daha önce 2-3 defa dediğim yöntemle yaptık ama nafile.
Geçmiş olsun Hocam sizin arkada teneke jant var ama değil mi ben baktım karanlıkta ne olduğu tam göremedim fakat var birşeyler
Ben de yumurtaya alıyorum kavislerde bıraktığımdan birer ikişer. Fiesta vardı daha önce ona da alıyordum.Isparta Bucak civarında 5 ₺ tek 4u 20₺ye alıyordum.1 senedir almadım artmadıysa fiyatı.Tek satma taraftarı olmazlar genelde ama ısrarla alınabilir yedek parçacıyla aranızdaki mevzuya bağlı olarak
tmm pardon hatamı kabul ediyorum ben nette araştırdım bi ara 25/30 dan aşağı yoktu halbuki takım fiyatıymış D: rezalet :SS:S::S
O değilde sizin yedek lastikte jant var mı Accent blue araç bu arada geçen arkadasim orjin cikma kapak 5 tl ye aldi. Servise sordum orjin ne kadar diye 100 kusur dedi