merhaba arkadaşlar araca yani (yeni jant görünümde jant kapağı siyah renk almayı düşünüyorum) jant kapağı almayı yada mevcut jant kapağını siyaha boyamayı düşünüyorum ancak bunda trafik polisleri vs. sorun çıkartırlarmı bilmiyorum... bilen varsa söylerse iyi olur birde bu jant kapaklarını çalınırmı kolay kolay yni alırsak bence plastik kelepçe iyi bir yönetem değil gibi geliyor bana neyse cevapları bekliyorum herkese teşekkürler... Düzenleyen : darkblue2828
yasak olduğunu düşünmüyorum....bende gri olan aracıma siyah jant kapağı alıcam.. çalınma gibi bişey söz konusu olamaz... tekeri sökmeleri gerek
cevaplar için teşekkürler bijonlarla beraber takılıp takılmadığını nasıl anlayabilirim? hepsiburadadan alcağım için...
maaalesef beğendiğim jantlarda bijonlu değilmiş yani çalınabil.r off hemdde çok hoşuma gitmişti eyse artık ozmn şuandaki mevcut kapağı siyaha boyicam uygun zamanda...
Kimden duydunuz bunu ya bende siyah jant wardi ahtapot tipinde bi allahn kulu bsy demedi nie suc olsun bu yani .d
siyah kapağa karışsalar o zaman 17 inç ve ya daha büyük jantada karışırlardı gönül rahatlığıyla boyayabilirsin kimse bişi demez çünkü çevreye herhangi bi zararda bulunmuyosun.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif
herkese iyi akşamlar..konuyla alakasız sayılabilir ancak boş yere başlık açmak istemedim..jant kapaklarını boyatmak istiyorum ama nerde boyatabilirim acaba? çok aşındılar.
Jant kapaklarını çıkartım zımparayı ıslatarak jantınızı zımparalayın Sprey boya alıp düzgünce boyayabilrsiniz.Eski aracıma denemiştim sorunla karşılaşmadım.