selam arkadaslar..rsimdeki yumurtaya 14 yada 15 114.3 jant aranıyor.jant lastik te olabilir.ama öyle tuhaf tuhaf şeyler olmıcak..üstüne basık araba duracak yani...sırf istediğim modeller yok,yada cok pahalı diye cıkma arıyorum...orj kapaklı halinede bayılıyorum ama değişiklik yapmak istiyorum...teşekkürler [/URL] [/IMG]
o değil de resimleri hangi makineyle çektin sen? çok canlı göstermiş arabayı.. kamera alıcam bende kaliteli çekmişsin.. bu arada sorunun cevabını veriyim.. eğer 16 lık istersen bende var.. ama tuzlu mu gelir bilmem, bak yinede http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...jant-4x100-4x114-3-sifir-gibi-97385246/detay/
senin jantları satarsan önce bi resim çekte bize göster... koray nikon d3100 makinem var...ama 2. resim telefondan
jantlar güzel de..16 cok büyük gelir.yani düşündüğüm sekli yalalayamam..aynı basıklığı yakalamam için yayları dahada kestirmem lazım..çünkü su anamörtisör alt canaklarından dolayı zincir bile takamıorum...cok fazla yukseltmem lazım...keserek basmam lazım...yani yaş...saol genede ilgin için.