Merhaba bügün bir arkadaşım vasıtasıyla 300 tl bu jant için bir arkadaşlar anlaştım çıkma ama sıfır gibi tertemiz jant 14 inçdir aracım gümüş gri hyundai era nasıl yakışırmı? Düzenleyen : hasancinar1
markaları falan bilmem ama bence gayet güzel.Eminim ki çok yakışacaktır. en kısa zamanda fotoğrafları bekliyoruz
valla ben kendi görüşümü söyliyim.. Orjinal ebatlar zaten 14 inc.. 15 yada 16 olsa kendini daha bi gösterir araba
çelik jant iyidir iyi. jantlar sağlamsa kaynak boya falan yoksa fiyatıda fena değil. kendi lastiklerin oluyor dimi?
jantın modeli güzel 5 kollu markası çok önemli değil kendi lastiklerine uyacağı için extra lastiğe para ödemene gerek yok fiyatı içinde normal almışsın neticede çıkma jant hayırlı olsun<div id="isChromeWebToolbarDiv" style="display:none"> <div id="isChromeWebToolbarDiv" style="display:none"> Düzenleyen : alparslan76
14 inc olması iyi olmamış almışken 15 inc olsaydı daha şık olurdu... Zevke göre değişir tabiki güzel durur ama mesela ben içi siyah olan jantı kesinlikle aracıma takmam zevk meselesi....
Hocam şekil olarak 10 numara bana göre. Fakat 14' biraz sırıtmaz mı. Emanet gibi durur yav...https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif