2008 Accent era 1.4 team aracıma jameson marka js-096 double din teyp takmak istiyorum direksiyon kumandasına uyum sağlayabilirmiyim aldığımda şimdiden teşekkürler?
Jameson vb. Markalara bosuna para vermeyin. Sonradan pişman olursunuz. Ses kalitesi radyo çekimi vasattır. LG-D682TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben konsola tam oturmasını istiyorum gördüğüm kadarıyla navitech cihazında biraz boşluk kalıyor.birde tuşlar kırmızı arabanın gösterge paneli mavi uyumsuz gibi başka tavsiye edebileceğiniz marka ve model var mı?
Pionner bakın. JVC bakın. Bunlar kaliteli markalar. Özellikle JVS double teyp de harikalar yaratıyor.
Daha önceki ex aracım Astraya Jamesson 5100R aldım ses fena değildi , zaten müziği arabada sakin dinleyen biriyim dışarıdan kimse duymaz , buna rağmen servis işi sakattı, bildiğim kadarıyla Mersin de montaj yapıyorlar , dışarıdan geliyor parçalar , sorun çıkınca merkeze ulaşamadım , servisi ise ücretli montaj yapılır dedi Jamessonla böyle bir geçmişim oldu ( derleme toplama bir şey güvenme)