en samimi arkadaşım izmit akmeşeli bi gün gidicez dedik oda bu gün oldu cok güzel yerler dogası harika yollarıda iyi resimlerle sizi başbaşa bırakıyorum olmazsa olmazlardan iki acemi mangal yakmaya kalkarsa böyle olur 10 dk da yanıcak mangalı 20 dk da yaktık ama köhnede3 olsa lezzetli oldu bunlarda benim çekimimden D-SLR makinayla anca bu kadar oldu acemiligimi üstümden atıyorum yavaştan :RpS_rolleyes: makinam sagolsun coookk uzakları yakın yapıyor bi ara istanbula bunla dönmeyi düşündüm kaç günde gelirdim bilemiyorum artık artık dönme vakti son kez güzelliklere tepeden bakıyoruz Kartepeeee :RpS_love: Güzel bir gün yaşadım yakıta konusuna deginirsek istanbuldan cıkarken 100 TL lik benzin aldım ortalama hızım 120 idi otobanda yer yer 170 leree kadar cıktım (140 tan sonra aşırı titreme var balans yaptırmam gerekli) 320 km yol yaptım km de 30 veya 31 krş yaktı ortalama litre olarakta 6.7 - 6.8 arasında degişti ki arac yol pc sindede 6.8 le tamamladım :RpS_rolleyes:
öğle resimler çekmişsinki körfez derince çıkışı annemlerin evine gidiyor bim ablamların eski evinin yakınındaki bim
ablacım şansa cektim o resimleri iyikide cekmişim bim market maşukiyeye yol ayrımından girince yolun girişinde opet var onu az gecince ordan alışveriş yapmıştık mürsel abi makina fujifim finepix s2980 k.klavuzunu okumuştum ama bir daha okuyayım adem abi herzaman gidebiliriz sıkıntı yok valla abi zor geçti diyebilirim abi traktörün hızlanmasını hiç denemedim en güzeli dag bayır giriyordum tık yok devam
amin sagol abi gittim geldim eylenceli geçti hele o derme catma mangal yokmu arkadaş ustunde kemiksis pirzola ve köfte yaptım yemede yanında yat oldu :RpS_love: