Selamlar arkadaşlar. Bugün itibariyle hyundai marka bi araç almış olarak hemen aranıza katıldım. Bundan önceki araçlarım da hep japondu gerçe Honda civic 1.6 ies, Toyota 1.6 gli ve sonunda Hyundai Getz 1.4 Dohc Otomatik dedik. Aracım 2007 model ve 105 binde. Değişensiz 2 parça boyalı olarak 26 bine aldık. Malum Türkiye şartlarında 2.el piyasası oldukça yükselmişken ucuza aldığımı söyleyemem. Umarım bizi üzmez ve bu forumda siz deeğerli arkadaşlarıma birşeyler katar ve birşeyler kazanabiliriz. Herkese tekrardan selamlar.
Sagolun arkadaslar bugün izmir özkanlar servisinde aracın genel bakımını yaptırdım. Triger değişimine gerek duymadılar şanzıman yağı motor yağı antifiriz ön balatalar hava filtreleri değiştirdik. Toplamda 325 tl tuttu. Diğer bakımda arka balata ve triger değişimi de yapılacakmış bu arada darbe sensörünün yerini öğrendim hondada başıma gelmişti. Araç kaza anında elektriği kesiyor tekrar devreye sokmak için bu tuşa basmamız gerekiyor. Hondalarda torpido gözünün içindeydi hyundai getz modelinde ise motoru karşımıza aldıgımızda sol üst bölümde siyah nokta şeklinde bir buton şeklinde karşımıza çıkıyor. Tekrardan saygılar.
Pazar günü forum bornova da hyundai cı arkadaşlarla buluşma düzenliyoruz seni de aramızda görmek isteriz saat 7 gibi orda oluruz bana dönersen mesaj olarak haberleşebiliriz HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi