Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

İzmirli Elantram 35BASKAN52 yorumlarınızı bekliyor

'Otomobilinizi Tanıtın' forumunda sahinbey tarafından 2 Haziran 2009 tarihinde açılan konu

1. sahinbey

sahinbey Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    <?:namespace prefix = v ns = "urn:schemas-microsoft-com:vml" />İşte benim yavrum.
    Dikkatinizi çekerim 2005 değil 1995. Herşeyi yepyeni süper. Yeni resimlerini de ekleyeceğim son düzenlemerden sonra. Orjinal buz mavisi renkte, yeni 4 sıfır lastik takıldı. Lastikler Bridgestonve lastiklerin içine nitrojen gazı bastırdım hepsi çelik sibop yapıldı. 4 cam otomatik. Kaliteli alarm camları kendisi kapatıyor. Elektrikli yan aynaları, şöför koltuğu yükseklik ayarı ve bel destek ayarı, otomatik anten, Klima gazı yenilettim -4 derece soğutuyor ölçtürdüm, içerden açılır depo ve bagaj ile alarm aracın bikaç teknik özelliğidir. İçi orjinal sıfır gibi çok temiz döşemeli. Hiç sigara içilmesi, hatta küllüğünde sigara bile söndürülmedi.Hidrolik ve ayarlanabilen direksiyon. Benzin, yağ, hava ve filtresi, tirger seti yeni değiştirildi. Aracın toplam beygir gücü 115 dir. Buna karşılık motoru 1600 cc olup son lpg zamlarından sonra km de yaklaşık150-160 ykr arası yakmaktadır. Araçta birinci sınıf Tartarini marka sıralı sistem tüp olup ruhsata işlidir. Bu araçlara özel 16 valf full enjeksiyon sistemini kullanılan DOCH motor bulunmaktadır. <BR style="mso-special-character: line-break"><BR style="mso-special-character: line-break">[​IMG]
    [​IMG]</V:SHAPE>

[​IMG] </V:STROKE></V:F></V:F></V:F></V:F></V:F></V:F></V:F></V:F></V:F></V:F></V:F></V:F></V:ULAS></V:pATH><?:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:eek:ffice:eek:ffice" /><O:LOCK v:ext="edit" aspectratio="t"></O:LOCK></V:SHAPE><edited><editID>Coşkun Uçar</editID

2. Misafir

Misafir Guest

maşallah kazasız belasız..yalnız bu kasayı ilk defa gördum ben çok guzelmış..

3. Misafir

Misafir Guest

kazasız belasız ben de ilk gördüm

4. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    güle güle kullanın

5. sahinbey

sahinbey Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    çok teşekkürler sağol. Bu kasa 2. neslin 1995 en son model üretimi döneminin fulluve çok hoş bir kasaya sahip. Parlement mavi park lambalı gece resimlerini de yükleyeceğim. Umarım beğenirsiniz:)

6. hayta38

hayta38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    İsmail HAYTA
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    güle güle kullanın.

7. Mustafa

Mustafa Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Maşallah çok güzel...
    KAzasız belasız kullanmanız dileğimle...

8. ben bu kasaları biliyorum gördümde gercektende güzel araclar ozamanlarda üretilipte suanda üretilen arclarda bulunan özelliklerin hemen hemen bulunduğu elentralardan kazasız....

9. yalan55

yalan55 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    arabanın maşallahı var 95 model değil sanki 2005 model.
    güle güle kullan

10. sahinbey

sahinbey Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Teşekkürler. Zaten ben üçüncü sahibiyim daha önce bir profesör uzun yılllar sahibiydi, arabayı garajdan çıkarmadı, o yüzden kilometresi ve gövdesitertemiz.

11. Bleda

Bleda Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    bravo çok temiz görünüyor

12. sahinbey

sahinbey Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Dediğin gibi bu kasalar çok farklı özel yapım, ağır ve yere oturan bir yapısı var makam arabası gibi. Kullanılan malzeme ve işçilik de çok kaliteli. Zaten piyasaya bakın hemen hemen hiçbir sitede 1995 model elantra bulamazsınız, 91 modelden 2009' a kadar bulabilirsiniz ama. Çünkü bu asfalt canavarı ve konforu bir arada bulanlar bir daha bırakamıyorlar :) gerçi tayinim sebebiyle yavrumu 1 ay içinde satmak zorunda kalabilirim ama hayırlısı...
    Düzenleyen : Coşkun Uçar

13. enginbozkurt

enginbozkurt Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    araba on numara gercekten de gule gule kullan

14. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    güzel araç güle güle kullan jant kapaklarına kadar orjinalliğini korumuş maşallah km'si kaç binde?İlk sahibi sizmisiniz...

merak ediyorum mesela arka stop veya ön farkırıldı veya arkadaki elantra yazısı düştü aynısını orjinalini bulabiliyormusunuz fiyatları nasıldır?

15. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    gerçekten hyundainin 90 ile 97 arasındaki araçları çok sağlamdır,şu an o paralara araba alacak olsam şahin yerine temiz bir hyundaı tercih ederim.Bu kadar temiz araba tayinin çıkacak diye satılırmı hiç?

16. sahinbey

sahinbey Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Teşekkürler. Evet herşeyiyle orjinal, Jant kapaklarından orjinal teybine kadar. Ben üçüncü sahibiyim, daha önce bir profesör uzun yıllar rabanın sahibiydi ve arabayı garajdan çıkarmadı, lojmandan üniversiteye arabaya gerek yok zaten. Bu yüzden KM si 139.000 de. Aldığımda servise götürdüğümde yaşına göre on numara araba herşeyi orjinal demişlerdi.

Parçalarını sormuşsunuz, evet herşeyini bulabiliyorum ve özellikle orjinalini tercih ediyorum. Fiyatları aslında normal, mesela Tofaşın kapı kolu veya bujisi ucuzdur ama 6 ayda bir sorun çıkarırken elantrada 10 yılda bile sorun çıkarmayabilir. Ya da mesela arabanın hararet yaptığını daha hiç görmedim. Yani arkana bakmadan binlerce kilometre yolu kontağı çalıştırıp gidebilirsin.

Bir de neden satabileceğimi sormuşsun, ben öğretmenim ve doğunun bir ilçesine tayinim çıktı ve bu yer ilçe olmasına rağmen köy gibi yolları berbat. Kafa büyüklüğünde taşlar var. Benim arabam şehir arabası, yere yakın asfalt arabası. o Yüzden arabamı orada heder edemem. Zaten burada tanıdığım birilerine satarım yoksa gözüm arkada kalır :)
    Düzenleyen : Coşkun Uçar

17. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Yok yani böyle güzel bir arabayı bi daha bulamazsın diye söyledim.Kötü yollarda altını çarpmamak için yavaş kullanırsan bişey olmaz.Hyundailerin ön takımı sağlamdır ben era ile ne kötü yollara girdim tık demedi 10 cm lik delik deşik olmuş buzların üzerinde zincirle 400 km yol yaptım...

18. mustafaemer

mustafaemer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    mustafa emer
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    kazasız belasız.ne öğretmenisiniz?

19. M10uR

M10uR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Blod Kullanmak Yasak..

Aracanızda Gerçkten.. harkulade Temizlikte.. Benim Eranın Koltuklarından Temiz gibi Duruyor https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

Kazasız Belasız Hayırlı Günlerde Kullan..

20. Misafir

Misafir Guest

Aracınız çok güzel, kazasız belasız kullanmak nasip olsun....bu arada gerekmedikçe kalın yazı kullanmak yasaktır bilginize...

Bu Sayfayı Paylaş