Öncelikle şöyle anlatayım. Aracımı aldığımda lastiklerim çok iyi durumda değildi. 1 hafata kadar o şekilde kullandım ve ön taraftan ve direksiyondan bozuk yolda giderken sesleri duyup ve aynı zamanda fren ve gaz pedalına kadar direksiyondan bile bunu hissediyordum. İlk olarak lastikleri değiştirdim lastikçi çocukluk arkadaşımdır. Ayrıca Kendisi ön düzen rot balans hizmetide veriyordu. Lastik değişimi esnasında aracı inceledi. Z rot lar arka amortisörler ve takozların değişmesi gerekli olduğunu söyledi. Rot ayarı falan yapmadı.İlk önce parcaların değiştirilip rot ayarını öyle yaptır dedi. Bende sanayinin yolunu tuttum. Tamircim yine tanıdık (15yıldır) olduğundan beni öpmeyeceğini bildiğim için seslerden bahsettim. Bakımda yapılacaktı zaten araca bindi arabaya o kullandı denedi arabayı ben yanında oturdum tanığı rot çuya götürdü çekti rot ayar yerine kendisi indi araçın altına orasına burasına baktı üstten ben arabayı sağa sola salladım falan. sonra bindi arabaya benim aracın vites konsolunda duran 2-3 lirayı aldı rotçuya siftah attı. Gittik malzemeciye aldık malzemeleri 2 arka amortisör 2 tane amortisör takozu 2 tane z rot.yağ yağ filresi hava mazot polen filtresi. Malzemeleri beraber değiştirdik çok yoğun olduğu için bıraktı bana ben değiştirdim bazı malzemeleri. 1-2 saat kadar sürdü. 30 lira yeter dedi.verdim çıktım. Tekrar rot ve balans ayarı yaptırmamı söyledi.40 lira da o tuttu. Bence gittiğin tamircide alt takım rot ayarı vs arızalı parçayı kendisi teşhis edebilen birisi olmalı en azından. Arıza teşhisi için direk ROTÇU YA gidersen tüm alt takımda bulunan parçaların çoğunun değişmesi gerekir teşhisi koyar. Çünkü bir çok parçası değişen alt takımda rot kamber vs. ayar yapması daha kolay olur. Kendine iyi bir tamirci bulmalısın.